Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Alf naplója


alkony [222799 AL], gazdája Alf
2005. május 8.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/222799
2005. május 8.

Napok óta végre újra ettem… mostanában nem jellemző életemre ez a folyamat. Leginkább egy vagy esetleg két üveg bor a napibetevőm. Nem egészséges, amit csinálok. Legalább nem gyújtok rá állandóan, csak ha Veled vagyok. Kívánom a füstöt, s Te is… ez talán kapcsolatunk fontos pontja, alapja… vagy csak eltévelyedése. Jó, amikor összeér hamunk… ahogy a két leölt csikk keresztben hever egymáson. Melegítik egymást még a szűrőbe jutott parázzsal, ahogy engem is a gondolatok, amiket adsz. Nem is mondom, hogy hányszor ébredtem már fel. Hányszor mondtam, hogy felébredek, de nem tudom, mert el sem aludtam.
Itt feküdtem oldalra fordított fejjel… és azon vajúdtam kell-e nekem ez a reggel. Eddig még mindig kellett. Vagyis… , ha nem kellett, akkor is felültem és elindultam a mozgásba.

Nem a bor tesz a krónikus álmatlanságomat. Attól kómába kellene zuhannom, a második üveg után biztos. Aludni akarok. Enni. Szemeimet becsukva nem magamat látni.

Hol vagy?

Fogd fejem és húzd válladra. Legyen helye zokogásomnak, abban a kis mederben. Csitíts, most utoljára…

Szeretőd bitorol, most is. Valahol hegyekben jártok… talán kézen is fogod, és melléhez is bújsz. Csókot szájára sorozatban adsz.

Ne menj… mondhatnám…, de meg sem tehetném!


Jó éjt!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat