Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Viki és Anna naplója


Miss mucus [57173 AL], gazdája Viki és Anna
2005. június 27.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/57173
2005. június 27.

Na most emesélem a tábort:a szülinapom és a ballagás szombaton volt! Mi vasárnap indultunk a Kelen földi p.u. ról! naponként mesélem mert minden nap voltunk valahol!
1. nap:ebédre érkeztünk meg és mentünk kajálni. Aztán 10-en összeálltunk és a 4-es szobát kaptuk. ment a vita hogy ki hol aludjon meg ilyenek. :) Perszer én is fent akartam aludni de mikor megláttam a két hatalmas pókot már úgy éreztem nem is igazán akarok fent aludni.jó volt nekem lent is ahogy a végén ki derült.
Aztán estefelé: Mi mint lovag jelöltek mentünk oda és én déli lovagként jöttem haza.beosztottak minket lovagrendekbe: észak, dél ,kelet, nyugat! És jött a beavatás: asztal alatt végig, egy kis limbó, nyuszi ugrálás, karikán át, labdák között, mocsár járás, karikában ugrálás! Végül, de nem utolsó sorban egy fénykarddal lovaggá ütöttek minket és mindenki kapott egy pólót a lovagrendjének megfelelő színút.( dél-szürke, kelet-zöld, észak-kék, nyugat-barna) aztán ment a vita hogy kié a jobb.(perszer hogy a mienk, DÉL) Mindenkinek kellet talizmánt csinálnia. Mint rendes lovagokhoz illően versenyeztünk egymással, és ország szerte híres szigligeti aranyat gyüjtöttünk( ezüstre befestett sörös kupakok:)) volt szoba szemle és káromkodás adó amit a nap végén levontak! De még mindíg nincs vége a napnak! Egy kisseb csoport (amiben én is benne voltam) felment a közeli Rókarántó hegyre. a kilátás csodás de a szúnyog sok(+ kullancs).És az elemem épp akkor merült le mikor a kilátást fotóztam! Szép volt! Aki szigligeten lakik az írjon! na ennyi mára! a többit holnapra hagyom!

pussi



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat