Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Viki és Anna naplója


Miss mucus [57173 AL], gazdája Viki és Anna
2005. június 29.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/57173
2005. június 29.

Hello!
Ahogy ígértem a 2. nap:
Ma reggelire asszem kakaóscsiga volt, de nem bizti, és valami vaníliás lötyi, ami hideg és fincsi volt!
Aztán az ifink és a tanárunk akik velünk voltak(minden lovagrendnek saját tanára és ifije volt) magukhoz hívtak minket és elindultunk! Mindenmki a saját lovagrendjével! A szigligeti várhoz mentünk, és ott mondták, hogy jegyezzünk meg mindent mer' este totó lesz!
Mindenki lefotózta a táblákat és a feliratokat! Az egyik csapattársam a WC feliratot fotózta le:)! Aztán visszafelé lekanyarodtunk és elindultunk valami hely felé és út közben mindenki azt ordítozta, hogy: AJTÓ, AUTÓ, VASALÓ...stb.
Aztán kiderült, hogy az Eszterházi kastélyba vagy hova mentünk. Ott megálltunk, a tanárok megnézték a "menetrendet" és sajnálatunkra csak délután 2-től volt nyitva és még csak dél körül volt! De azért beengedtek minket! Az egyik haverom Mp3-át hallagttuk mer' volt neki egy vicces szövege! Sok rózsa meg minden között mentünk szép volt, de nem mehettünk be az "erdőbe". Az egyik barátommal találtunk egy olyan kis azstalt és székeket amik már majdnem összeestek, de azért a barátom csak ráült. Aztán elindultunk nagy nehezen, mer' mire össze szedtük a csapatot már jóval dél után volt! Ugyhogy sietősen elindultunk a tűző napon vissza a táborba! Sok-Sok idő múlva mikor vissza értünk kiderült, hogy a szobakulcsok be vannak zárva a tanári szobába, és a tanári szoba kulcsa a nyugati ifinél volt! És a nyugatiak nem jöttek be velünk az Eszterházi kastélyba hanem ők lementek a "nagy-tó"-hoz(Balatonhoz). És ott vártunk egy csomó időt! Az ifink orra elkezdett vérezni és a zsepi pedig be volt zárva a szobába!HÁt jah.
Ok! megebédeltünk, és szerencsésen bejutottunk a szobáinkba. Délután 2-körül elindultunk a Balcsihoz, persze gyalog! Húsz percen keresztül gyalogoltunk mezitláb a forró aszfalton amikor megláttuk a vizet! Közben kiderült, hogy csak huszonegy fokos a víz! DE azért mindenki fürdeni akart, én is!Ahha minden szép és jó de a víz rohadt hideg volt és nem maradhattunk bent mert rohadtul fáztunk!
NA ennyi majd a -keddit holnap írom le!
Csá!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat