Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Viki és Anna naplója


Miss mucus [57173 AL], gazdája Viki és Anna
2005. július 6.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/57173
2005. július 6.

Nos tehát Péntek:
Ma reggel a többiek zajongására ébredtem. Gyors arcmosás, a napi program nézegetése, reggeli. Ez volt a fél hat és fél kilenc közötti programom. Nem volt kedvem még pakolni, Ezért a lánctalpas tanárkímélő versenyre készültem a sapkám kutatásával és az üvegem feltöltésével. Nos elindultunk. Elöszőr tollasozni kellett, úgyhogy egy karikában állsz, és persze én álltam nappal szemben. Ok következő helyen egy kicsit kúszni-mászni kellettt, de közben kérdéseket kellett megoldani, itt úgy éreztem, hogy a mi kérdéseink túl könnyüek lennének, de a többiek mondták, hogy nem. Következő feladat az volt, hogy összekötözött lábbal kellett akadálypályán végig menni. Azt mondták, hogy a mi két és fél percünk volt eddig a legjobb. A következő helyen röpizni kellett, és kérdésekre válaszolni. A Dorka és én hatvanat röpiztunk.
És jött a mi helyünk. Mikor mindenki végig ment mentünk mi is tovább... . Ebéd. aztán lett volna még a karaoke, amiről a H.V-vel "véletlenül" le maradtunk. Délután strandra mentünk, a gumimatracokat felfujattuk és irány a víz, ami szokás szerint hideg votl. Vettünk vizibombát vacsi utánra. Vacsi. Szépen eljátszottunk a vizibombákkal, de a fele céltalanul érte a betont. Este a nagygyülés kint volt a tűzrakás mellett, ami a kert végén votl, tele volt szúnyoggal. Mint Szent-Iván éjkor szokás szemetet és gyümölcsöt dobtunka tűzbe. Elmondtuk a strandon költött sárkányszelídítő versünket és barátságbájitalt öntöttünk a tűzre. Aztán házi-tűz ugráson volt a sor. A nyolc mécsest több emberrel is átugrottam. Gyors nagy körbe állás után közösen is átugrottuk a már képzeletbeli tüzet. Lehetet menni. Mi pár emberrel hátra mentünk a WC mögötti kis rétszerűségre és néztük a szigligeti- öbölt. Valaki elkiáltotta magát:" kicsi a rakás". Szegény Balázs maradt alul és pedig a tetején voltam. Arany gyüjtésbe fogtam, mert lehetett elhozni egy kicsit. Na persze én egy zsebnyivel hoztam el. A nap végére nagyon elfáradtam, és gondolom ezzel nem csak én voltam így. Éjfél után három perccel már majdnem mindenki aludt is.
Ha valamit kihagytam, bocs, de az csak is azért volt mert ez is esemény dús nap volt számunkra. Na és a végére hagytam a legjobbat MI NYERTÜNK!!!!!!!
Hajrá DÉL. Én végig sejtettem, hogy mi fogunk nyerni.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat