Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Viki és Anna naplója


Miss mucus [57173 AL], gazdája Viki és Anna
2005. június 30.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/57173
2005. június 30.

Na megint itt vagyok!
A 3. nap:
Azt írtam, hogy mindennap voltunk valahol, bocs de ez nem így volt, ugyanis kedden nem voltunk sehol! De azért nem unatkoztunk.
Ma volt a "ne légy lekvár" vetélkedő, amire hétfőn jelentkeztünk. Volt foci, pingpong, hullahopp, ugrálókötél, tollas, röpi...stb.
Tőlünk asszem mindenki volt valamelyik versenyszámban, valaki még többen is. Ez volt délelőtt és délután is. De ha nem jól emlékszem, akkor ezer bocs! Nos mivel nekem nem volt semmihez kedvem ezért csak ugráló köteleztem, és azt is vacsi után, na persze mezítláb a meleg betonon:). Ha jól emlékszem 72-őt csináltam, de utánna elég erős hányingerem lett a sok ugrálástól. A rekord a 322 volt. Aztán másnap tollasoztunk a barátnőmmel csak úgy játékon kívűl és tök jó játszottunk.( persze versenyen kívűl). Hát igen a mai nap nem volt valami.... de, igen és az eszembe jutott. A ló verseny: Reggel a tanárok azt mondták, hogy már úton vannak a lovak csak levitték őket a partra, mi (hülyék) pedig azthittük igazi lovak, de miért is.
Na szóval mint kiderült, az ifijeink voltak a zsokék és a lovak pedig a gyereknapi játékokról megmaradt, renovált seprűnyelek voltak.az öt ló: Holdkoros, Raszta sörény,Kerge paci, Ferde pata és Botláb bukta. Na és persze lehetett fogadni is. Mi elöszőr 4 aranyat tettünk fel Botláb buktára, és persze elvsztettük. Aztán megint, megint és megint...egyszer azért mi is nyertünk, mikor az öt "ló" egyszerre ért be:).Hát... este a szokásos nagygyűlés és alvás. Ez a nap is jó volt.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat