Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Bea naplója


Bejuci [29124 AL], gazdája Bea
2004. július 18.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/29124
2004. július 18.

Na, megint itthon. Egy hétig nem voltam, mert Olaszban nyaraltam. Az utazást egyébként előtte pár órával tudtanm meg, nah ezért írtam mittomén mikor, h 17-től megyek. Hát nem, mert 17-én jörttünk meg...10-től mentünk. De h miért, azt inkább ne részletezzük :D
A nyaralás rohadt jó volt, szupi, egyszerűen csúcs...
Tök jó volt az idő, minden nap lehetett fürödni, bár az első nap elég hűvös volt.
Jesolóba mentünk, volt ott még egy csomó magyar rajtunk kívül.
És egy csomó helyes pasi. :)))
De most komolyan...az olaszok kurva helyesek!!!!!
Ahol laktunk, ált. magyarok voltak, de volt még pár külföldi is...sok magyar és pár külföldi srác :)))
Aztán a parton voltak napernyők, meg nyugágyak, minden hotelhez tartozott...ezeket pedig a bagninok tartották rendben. A bagnino az lifeguard vagy bademester, de aki még így se tudja:strandfelelős.
Nah ők is fiatal olasz pasik voltak...aztán ott úgy megy minden (már voltunk néhányszor ott, úgyh ezt már megjegyeztem:) h délelőtt ált. mindenki alszik, max. 11-kor mennek le, és olyan 7 körül mennek fel a partról.
Este pedig...na, az a legcoolabb. Vannak ún. sétálóutcák, ami tele van üzletekkel, éttermekkel és játéktermekkel. Ja!! meg Vidám Parkokkal. Na és akkor ott hajnalig megy az élet...ezért alszunk délelőtt :))
Szóval szuper. Meg az olasz nyelv!!
Voltak táborozók is, akik esténként bejöttek a városba ( mármint a Fő térre, mert h ott volt a sétálóutca ) és ezek általában focisták voltak ( vagyis olasz srácok!!!! ).
Nah, és velük lehetett dumálni angolul, németül, meg hát amennyi kis olaszt tudtunk. De volt, h csak ,,olé''-ztunk. Mert ált. ez a pár szó, amit mindig lehet hallani az olaszoktól: grazie prego chiao bonjourno olle mamamia sinorina....de hát ezeket már mindenki ismeri.
Szóval dumálunk az olaszokkal, meg pizzáztunk, meg fagyiztunk. Húúú..h ott mekkora fagyikat adnak!!! Egy gombóc kb. két magyar gombóc :))
Meg hát van, ami ott olcsóbb, mint itt, Mo-n.
Meg Velence is csúcs szuper. A gondolákkal, hidakka, szűk utcákkal....
Szóval vissza akarok menni!!!!!!!!
Na ciao!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat