Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Bea naplója


Bejuci [29124 AL], gazdája Bea
2004. augusztus 17.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/29124
2004. augusztus 17.

SZŰZ:

Szűz (VIII. 24 - IX. 23.)
Általános horoszkóp
- az állatöv hatodik jegye
Eleme: a föld
Stabilitása: változó
Uralkodó bolygója a Merkúr
Polaritása: negatív


Legjellemzőbb tulajdonságai: aprólékosan precíz, munkabíró, nagyszerűen tud spórolni és csak a racionalitás érdekli. Távol áll tőle minden, ami nem kézzelfogható, amire nincs kísérletekkel alátámasztott tudományos magyarázat. De ugyanígy idegenkedik mindentől, ami "csak" szórakozás, kikapcsolódás. Mert csupán egy dolog érdekli: a munka. Mindene a hivatása, amikor dolgozik, nem ismer se istent, se embert. Így aztán meglehetősen nehéz a sorsa azoknak, akik e jegy szülöttével dolgoznak együtt. Mert az ő tempóját nehéz szusszal győzni. Ráadásul kritikus, a kákán is csomót kereső természete miatt kevesen keresik a társaságát. Érzéseit szégyelli, sokszor nem is igazán tudja kifejezni. Pedig alapjában véve jószívű, szívesen segít másokon. De mert nem mestere a diplomáciának, s mert ami a szívén az a száján, kevés a barátja, mert ki az, aki szereti, ha reggeltől estig kritizálják.

A Szűz jegyében születettek rendszeretők, olykor már elviselhetetlenül pedánsak, amit elsősorban a környezetüktől követelnek meg, de ha rákényszerülnek, maguk is mindent megtesznek az "elvágólagos" rendért. Otthonukban mindennek megvan az előre kijelölt helye, és valóságos tragédiaként fogják fel, ha egy-egy tárgyat valaki elmozdít, a szőnyegrojtot összekócolja, vagy az edényeket más sorrendben rakja vissza a szekrénybe. Ugyanez az aprólékos pedantéria érhető tetten a munkájában is, amire sok esetben elfecsérli az erejét. Annyira koncentrál a részletekre, hogy elvész bennük. Legtöbbször csak azt fogadja el jónak, amit maga végez el. Mások munkájáról megvan a véleménye, (már ha rosszat lehet mondani bármilyen apró részletre, mert ha valami dicsérendő, akkor inkább leharapná a nyelvét, semhogy elismerő szó hagyja el az ajkát.)

Öltözködésére a pedantéria és az ésszerűség jellemző. Drága holmikra sajnálja a pénzt. Jelszava: olcsón és praktikusan. Kedvenc színe a fehér, a barna, a szürke és a lila.

Szeret sütni-főzni, vendéglátóként is nagyszerűen megállja a helyét, de mert - ahogy minden máshoz - a konyhaművészethez is ő ért a legjobban, ha a tűzhely körül tüsténkedik, a konyhában rajta kívül nem tartózkodhat senki.

Bővebb elemzés telefonon: 06 90 230 906
A hívás díja 120Ft+áfa/perc

(Ez vagyok én...még szűz :D )






Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat