Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Bea naplója


Bejuci [29124 AL], gazdája Bea
2004. augusztus 22.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/29124
2004. augusztus 22.

VÍZÖNTŐ:

Vízöntő (I. 21 - II. 20.)
Általános horoszkóp
- az állatöv tizenegyedik jegye
Eleme: a levegő
Stabilitása: szilárd
Uralkodó bolygója: az Uránusz
Polaritása: pozitív


Legjellemzőbb tulajdonságai: a hagyományok és korlátok felrúgása, új utak keresése az élet minden területén. A Vízöntő-jegyűek akkor születnek, amikor a legzordabb az időjárás, ám amikor épp a tetőfokára hág a farsang, mókáznak, alakoskodnak mulatoznak az emberek. Hát csoda-e, hogy a Vízöntő ember is épp ilyen? Komoly, elgondolkodó, a világ jobbításán fáradozó, aki a vidámság álarca mögé rejtőzik, és soha senki nem tudja meg, mire is gondol, mit is érez, mit tervez éppen. Régi megfigyelés, e jegy szülöttei vannak legkevesebben a föld kerekén. Ami pedig nagy kár, mert különleges embertípus, örök újító, "világmegváltó", jobbra törekvő. Igaz, rengeteg különc szokással is megáldotta a természet. Gyűlöli a formaságokat, s ha csak teheti, új utakon jár. Így aztán már messziről kirí a sorból gondolkodásmódja, viselkedése vagy öltözködése miatt.

Egy régi asztrológiai könyvben olvasható: "A vízöntő jelleme egyszerre szfinx és csörgősipkás udvari bolond." A merev, gunyoros, rejtelmes mosolyú arc ugyanis csak maszk, ami mögé valódi érzelmeit rejti, az udvaribolond-öltözékkel pedig nemcsak bosszantani akarja környezetét, hanem jelzi azt is, hogy "a bolond mond igazat", és kendőzetlenül elmondja véleményét, lesújtó kritikáját a maradi, földhözragadt, nehezen mozduló világról.

A Vízöntő szereti a társaságot, szívesen mókázik, játszik, viccel kifelé, közben lelke mélyén nagyon is komoly dolgok foglalkoztatják., Megrögzött reformer, mindenért rajong, ami új, többnyire az ultramodern irányzat követője. Ez pedig a munkájára, öltözködésére, ízlésére is rányomja bélyegét. Ő az, aki mindig két lépéssel a divatházak kínálata előtt jár, és nemcsak a formákkal, hanem a színekkel is meghökkentő hatásra törekszik. Elve mindig az: valami olyat kitalálni, ami még nem volt, ami új, ami más.

Bővebb elemzés telefonon: 06 90 230 911
A hívás díja 120Ft+áfa/perc



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat