Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Bea naplója


Bejuci [29124 AL], gazdája Bea
2004. augusztus 23.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/29124
2004. augusztus 23.

HALAK:

Halak (II. 21 - III. 20.)
Általános horoszkóp
- az állatöv tizenkettedik jegye
Eleme: a víz
Stabilitása: változó
Uralkodó bolygója a Neptun és a Jupiter
Polaritása: negatív


Legjellemzőbb tulajdonságai: érzelmes, együttérző, könnyen befolyásolható. A Halak jegyében születtek a legromantikusabb emberek. Önzetlenek, mindenkin segítenek, aki rászorul, sőt önfeláldozók. Családszeretők és társaságkedvelő. Bár többnyire igyekszenek a háttérben maradni, csak akkor érzik jól magukat, ha nagy nyüzsgés van körülöttük. Nehezen jönnek indulatba, de ha felbosszantják őket, nehezen csillapodnak le. Szeretik a természetet, különösen folyó- vagy tengerparton érzik jól magukat. Legszívesebben vízparti házban élnék le az életüket, de mert ez csak keveseknek adatik meg, a többség, ha csak teheti, minden szabad idejét valamilyen nagyobb víz mellett tölti.

A legtöbb Halak szülött a művészetek nagy barátja. Olykor maga is megpróbálkozik valamely művészeti ággal, hivatásszerűen vagy csak hobbiként. Sok író, festő, grafikus, színész, díszlet- és jelmeztervező, kirakat- és lakberendező kerül ki e jegyből. Mindez a jó ízlésének, művészi érzékenységének köszönhető. Saját otthonát is jó ízléssel, finom eleganciával rendezi be, ugyanis csak harmonikus környezetben érzi jól magát. Apró ötletekkel a legunalmasabb panellakást is egyedivé, otthonossá tudja varázsolni. Álmodozó természetéből fakad, hogy gyakran épít légvárat és bizony nem egyszer azért éri csalódás, mert megalapozatlan tervei kudarcba fulladnak.

Ületi érzéke nincs, ezért jobb, ha bizonytalan vállalkozások helyett a biztos megélhetést válaszutja. Igaz ugyan, hogy a szerencse szinte egész életén át utitársa, és gyakran átsegíti a nagyobb bajokon, de a Halak nehezen viseli a kudarcokat, egy-egy csapás után csak nagyon nehezen képes talpra állni. Kicsit szertelen, szeret jókat enni, még inkább inni, ami bizony elhízáshoz vezet.

Az önmérséklet ugyan nem erénye, de talán ha kezdettől vigyáz a kalóriákra, sikerül megelőznie egy drasztikusabb fogyókúrát. Öltözködésében kedveli a puha pamutanyagokat, a simogató selymet, a romantikus lágy vonalakat, az egyszerű eleganciát, mint a francia szabású kosztümöt, a fekete kis ruhát, fehér gallérral. Kedveli a kék valamennyi árnyalatát. A kötött ruhákat előnyben részesíti, s ha csak teheti, maga kreálja.

Bővebb elemzés telefonon: 06 90 230 912
A hívás díja 120Ft+áfa/perc


(huhh..véége :))




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat