Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

J.T. naplója


JoHnNy [118532 AL], gazdája J.T.
A Velencei-tó alatt: Unatkozing

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/118532
A Velencei-tó alatt: Unatkozing

Kisebb kihagyás után újra olvashatóak JT helyett (merthogy Ő a Velencei-tónál kikapcsolódik, ergó néhány baráttal szórakázik) egy másik delikvens nagyon izgalmas és érdekes feljegyzései.

JT amint mondtam éppen a Velencei-tónál nyaral, füstölőzik, elvan mint befőtthal a vízben, vagyis hülyül (Ő mondta!), a további válogatott ökörségeket keressék a gyártóknál.

A Velencei-tó alatt (nem, nem úgy alatta, kifejezetten felette, csaképpen egyidőben vele) itthon minden olyan mint egy átlagos nyár alatt. Felkelünk (mink, emberek) reggeli, aztán végigunatkozzuk a délelőttöt majd ebéd, ezekután unatkozás - második felvonás -, végül vacsi és alvás. Jól batanult és kifejezetten fárasztó napi rutin. Pl. az unatkozás nagyon is fárasztó: baromi hosszú és fárasztó semmittenni (képzeljétek el milyen lehet egy hiperaktívnak...). Az egyetlen jó benne az, ami utána van: az alvás, és álmod(oz)ás a Hernádi (vagy y, ki tudja) ellen elkövetendő testi bántalmazásokról... Egyesek ezt a napi rutint nevezik unatkozing-folyamatnak (nagyon elmés megoldása a magyar nyelv angolosításának). Egyesek mint pölö JT, ezt az unatkozók által elszentelt időt olyan galádságokkal szennyezik, be mint a rajzolás, olvasgatás... Hát igen, az unatkozásról szóló filozofálás legfigyelmeztetőbb jele az unalomnak. De nem baj Kedves Rajongók, ezt is szeressük! Mert minden happy. Nagyon, nuku suli, nuku tanár, nuku Hernádi! Az igazi nyár.

Aki kedvet kapott az unatkozáshoz eme gyönyörűséges szöveg után, annak előre szólok, hogy ha már korós szintre jutott az unatkozással (vagyis alvás helyett isd unatkozik) annak azonnal orvoshoz kell fordulnia! (és megjegyzem, hogy semmilyen felelősséget nem vállalok). Hát ennyi kedves JT naplója. Mára kifilozofálgattam magam. Ezek után a JT Naplója Rajongói Klub csak és kizárólag az eredeti író életének mozzanatairól fog hallani (garanciát sem vállalok).

U.I.: Ha JTnek nem tetszik nagyon a sok időbe került szöveg kidolgozása, neadjisten az egész gáncundállesz, akkor a törlés jogát, ezennel megadom! All rights reserved! JT helyett BeGeA



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat