Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

J.T. naplója


JoHnNy [118532 AL], gazdája J.T.
2010-10-28, te-jó-ég

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/118532
2010-10-28, te-jó-ég

Hajnal van. Egyedül vagyok itthon és internetezek... igazából már a végén jártam a szokásos procedúrának, e-mailek, facebook csekkolás, teve megetetése... Aztán megakadt a szemem azon a fenti üzenősávon, valaki tököket emlegetett. Még jó, hamarosan Halloween. Kiderült, hogy ezekről az egymásnak küldhető tökökről volt szó, és felötlött bennem, milyen jó lenne adnom egyet JoHnNy-nak. Amint épp azt próbáltam feltérképezni, hogyan lehet ezt a műveletet kivitelezni önerőből (sehogy), az adatlapomra tévedtem, azon belül is ide, a naplómba.

Hát elég döbbenetes.

A legfrissebb bejegyzéssel szembesültem először, és teljesen új élményként ért, pedig szinte biztos vagyok benne, hogy olvastam már. Csak régen. Elég régen. Nem is én írtam, hanem Greg. Ahogy kikövetkeztettem, szerintem 2006 nyarán. És most 2010 ősze van. Na EZ a durva.
Fogtam magam és végolvastam minden itt szereplő eszmefuttatást, elejétől a végéig. Nem volt hosszú, viszont annál szórakoztatóbb. Nem hiába találta fel valami nagyokos ember annak idején a naplóvezetést (egy pillanat, lehet, hogy pont annak a pszichológus muksónak köszönhető, aki a saját emlékezeti terjedelmét próbálta ilyen naplós módszerrel vizsgálni...).

Ja igen, idő közben szépen csendesen átvergődtem a gimi megpróbáltatásain, és egyetemen folytatom, amit elkezdtem. Csak ezúttal végre olyasmit tanulok, aminek látom is értelmét, pszichológiát. Minden sokkal jobb, a légkör, a rendszer, a társaság... Én is. Bár ez egy kétoldalú kérdés, vajon mi miből következett - azért nem éreztem jól magam gimiben, mert a felsorolt körülmények voltak 'nemjók', és nem tudtam hozzájuk alkalmazkodni... Avagy mostanra értem én magam 'jó' emberré, és veszem észre a lehetőségeket, amik elől ezidáig elzárkóztam...?
A lényeg, hogy már egész kompatibilisnek érzem magam ott, ahol vagyok. Lett egy Párducom is... Mondhatni olyan legjobb barát-féleség (legalábbis én szeretném róla azt hinni, de részéről inkább úgy látom, ő nem adja be a derekát ilyen könnyen egy hozzám hasonló, egyszerű jött-ment szelidítő ambícióinak). Huh... sok mindent tudnék még írni, Róla is, másokról is, az elmúlt évekről... De talán úgy a legjobb, ha ezt a lépést most mellőzöm, és az aktuális ponttól folytatom. Az is elképzelhető, hogy nem véletlenül hiányoznak innen ezek az események, talán valami tudat alatti gátlás... franc se tudja. Ami szükséges információ magyarázatra szorul majd menet közben, meg is lesz magyarázva - de tekintve, hogy minden bizonnyal csak én olvasom ezt az egészet, én meg azért (jobb esetben) tisztában vagyok életem fő állomásaival, néhány esetlegesen elhallgatott és számomra evidensnek vélt részlet kikövetkeztetése az Olvasó fantáziájára lesz bízva.

Mára (de remélem nem az egész évre) ennyi voltam.
Elmúlhatna már ez a megfázás... jó éjt.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat