Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Numb naplója


Numb [252464 AL], gazdája Numb
Én :P

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/252464
Én :P

---------------------------------------------

Rákattantam ám nagyon ezekre. O_o

ez a kínai horoszkóp és nagy %-ban igaz :P :

A Kecske elragadóan kedves és bájos. Egyszeruen szeretni kell.( ^^ khm) Sokat vár az élettol, de nem akar mindezért megdolgozni.(hátőő :P) Nem arra született, hogy saját magától megálljon a maga lábán, mindig kell valaki, aki ösztönzi, aki mögötte áll.(igen, igen *-*) Egyedül nem érzi jól magát, a másik gondoskodására, kedves vonzódására feltétlenül szüksége van.( :)) Hirtelen lelkesedik, de általában nem sokáig tart a lelkesedése.(van ez így, de néha sokáig, csak attól függ miben xD) Nagyon fontos, hogy anyagilag biztonságban éljen. Nagyobb erofeszítésre is képes, hogy ezt elérje. Mindig magasabbra tör, de segítséggel. (heheh :P)
Jószívu, jóindulatú. (=]) Mások véleménye mindig fontos számára.(hát ez néha elég baj :S) Szokatlanul kreatív, mesés ötletei vannak, és senki sem ért hozzá jobban, mint a Kecske, hogy saját ötleteit másokkal megvalósíttassa. Élénk a képzelete, vonzódik a misztikához. ( ^^") Soha nem mond többet vagy beszél hangosabban, mint amennyire szükség van.(ez is igaz ) Szerény viselkedése megtéveszto, a Kecske nagyon igényes és sok-sok minden kell neki ahhoz, hogy elégedett legyen. (anyámék ilyenkor aztmondják: neked semmi se jó? xD) Nem köt gyorsan barátságot, de akit méltónak talál rá, annak barátja marad egy életen át. ( úgyh vigyázattok :P) Csodálatosan érzéki és huséges tud lenni. (no comment ;))De érzékenysége miatt sok idore van szüksége, míg teljesen megbízik társában. Nem túlságosan jó szervezo, de azt a látszatot tudja kelteni, mintha hihetetlenül gyakorlatias lenne. (xD ezt még asszem nem tapasztaltam)A rutint gyulöli, a pontosságot soha nem fogja elérni. ( megbocsájtható, nem? o.o)
Nem szívesen mond le semmirol, viszont szokatlanul nagyvonalú tud lenni, ha az ajándék semmibe sem kerül neki. (x)) Csalhatatlan ösztöne van ahhoz, hogy pénzhez jusson.( de kár h ezt az oldalamat még nem ismerem..:) Döntéseiben borzasztóan hirtelen. (ezt nemtom :O) Minden lehetséges a Kecskénél, csak azt az életet nem szereti, amely évekre rögzített szolgálati idot ír elo. (jah utálom ha vmi végleges, félek tőle p.p) Egy rosszindulatú megjegyzés a Kecske-nokrol: ok adják ki a legtöbb pénzt ha nem a saját pénzükrol van szó. (ezt ne olvassátok) Ez azonban túlzás. :PP
A Kecske-no nem akarja kihasználni a férfiakat, de ha felfedez valamit, ami kielégíti a szép, az esztétikum iránti vágyát, nem tud ellenállni neki. (ez így igaz:P) Kissé megbízhatatlan és életvidám.(hát mostanában nem mindig :S) Szívesen lakik a zöldben, messze a zajtól, buztol, egy tipikus parasztházban, kerttel és 1ehetoleg sok érkezo, távozó emberrel. (wow, ezt se tudtam magamról xD) A nagy üzletektol jobb, ha távolmarad, hacsak nincs huséges, megbízható tanácsadója. (...)

A hetedikei emberek individualisták, és kitűnő éleslátással rendelkeznek. Érdeklik őket a mélyreható, titokzatos témák, gyakran foglalkoznak spirituális és misztikus dolgokkal. A kritikára általában érzékenyen reagálnak. A szerelemben sok gyengédségre és testi kapcsolatra van szükségük, de sok időt és teret igényelnek kizárólag önmaguk számára is.

Indián horoszkóp: Hód :-]

.//Ragaszkodik a megszokott dolgokhoz, a változás, s az új dolgok kizökkentik megszokott egyensúlyából. Nem szereti a kockázatot, ezért minden tervét alaposan átgondolja, majd ha törik, ha szakad, véghez is viszi azt. Fontos számára a biztonság és a kényelem, nem veti meg a testi örömöket. Becsületes és megbízható ember, s nem vágyik vezető szerepre. //

BIKA - A kitartó
Sármos,

de aggresszív. Úgy tűnhet, hogy unalmas, pedig nem. Dolgos. Melegszívű.

Erős, van kitartása. Szilárd, stabil jellem és biztos a dolgában. Nem

keresi a legrövidebb utat. Szépségükre büszkék. Türelmes és megbízható.

Nagyszerű barátok és jó tanácsokat tudnak adni. Szerető és kedves.

Keményen, szenvedélyesen szeret. Érzelmileg fejezik ki magukat.

Hajlamosak vad, hisztérikás természetre. Határozottak. Gyakran túl

sokat törődnek magukkal. Nagyon nagylelkűek.


Jegenyefa
Jellemzői: A jegenyefa első pillantásra a magasba nyújtózkodva erősnek, szívósnak tűnik. Ez azonban csak a látszat. Tulajdonképpen olyan, mint a mimóza. Védelmet, elismerést, harmonikus környezetet keres. Ifjúkorában a gátlásai miatt félénk, bátortalan, de később egyre magabiztosabb lesz. Életkörülményeit szinte mindig nehéznek érzi. Sok segítő jóindulatra és kellemes környezetre van szüksége a jó közérzethez. Jó a forma- és színérzéke. A művészet szinte minden ága érdekli: a zenéhez különösen vonzódik. Erős vágy él benne a harmonikus otthon és család iránt. Mivel a társas kapcsolatnak szinte minden formája fontos neki, megbízható és lelkiismeretes barát, munkatárs. Ugyanakkor kissé bizalmatlan. Mindenben és mindenkiben előbb a rosszat veszi észre. Pesszimista, fél a jövőtől. Kerüli a durva helyzeteket, az egészséges versenyt. Magányos, mert érzelmeit, gondolatait nem szívesen osztja meg másokkal. Jóindulatú, érzékeny, empatikus, kiváló intuíciói vannak.
Szerelmi élete: Fél elkötelezni magát, de akinek igent mond, attól sírig tartó hűséget vár. Önfeláldozó, szinte mártír, mindig magasak az elvárásai és szomorú, hogy senki nem tud megfelelni igényeinek.
A partnerkapcsolatokban hű és ragaszkodó. Az igazán komoly kapcsolat mégis csak életének második felében jön el, mivel igen sokáig válogat, vagy hivatását a magánélete elé helyezi. Ám ha igent mond, az egy életre szól.

____

Szűz (08. 23. - 09. 23.)
Külső megjelenése egyszerű, szerény; feltűnés nélküli, nem sokat ad a külsőségekre. Többre becsüli a tisztaságot, a rendet és a szellemi értékeket, mint a külső cicomát. Tekintete józan, hűvös, figyelő, értelmes, kissé szigorú (intellektuális típus). Homloka magas. Orra markáns, hajlott sasorr, vagy egyenes. Állán lehet egy kis kerek bemélyedés, a jellegzetes "Merkúr-gödör". Mindenben képes hibát találni, mert mindig a tökéleteset keresi. Emésztési, főleg bélrendszeri zavarokra és különféle pszichoszomatikus betegségekre hajlamos. Nehezen tudja "megemészteni" azt, amit nem talál tökéletesnek. Mindig tevékenykedik, nehezen tud lazítani. Érzékeny testrésze még a kéz: állandóan "kézben akarja tartani" a dolgokat. Forrás: MTI

Híres Szűz aszcendensűek: Paul McCartney, Tom Hanks, Kevin Costner.

Bika (04. 21–05. 20.)

Lazurkő: A csillagos éjszaka kozmikus jelképe. Keleten mindenütt titokzatos kék kőnek nevezik, amely kétségtelenül segít az ártó szellemek, a rosszindulat ellen.
Szerelem: A Bika olyan, mint a köve, nemes és őszinte. Visszautasítja a
megalkuvást. Hűséges. Tartós kapcsolatot keres. Ragaszkodj elveidhez, őrizd meg bizalmadat és dicséretes optimizmusodat. Amennyiben így cselekszel, barátod olyan kitörő lelkesedéssel fog közeledni, mint egy vulkán.

Smaragd: Fokozza az érzéki vonzerőt, segít megőrizni a fiatalságot, megvédi viselőjét a szembetegségektől, az epilepsziától, a vírusfertőzésektől, az epe- és májbetegségektől, megszünteti az érzelmi blokádot, és mivel erőteljes regeneráló hatással rendelkezik, elősegíti a betegségekből való felépülést.

Türkiz: Elűzi a depressziót, a lámpalázat, segít úrrá lenni a gátlásokon, védelmet nyújt a mérgek és szennyező anyagok káros hatása ellen.

Rózsakvarc: Viselőjének szerencsét hoz a szerelemben, megóvja tulajdonosát az elektroszmog ártalmas hatásaitól. A szívcsakrára helyezve segít viselőjének leküzdeni az érzelmi sérülések okozta fájdalmat.

Egyéb hasznos kövek: jáde, , akvamarin, krizopráz, krizokoll, malachit, zafír, azurit, narancsszínű karneol, agát

Jellemzője: Szolgálatkész ember, aki nagyon jól érzi magát beosztottként. Ha vezetői pozícióba kerül, akkor a csapatának tagjait megbecsüli, és kiharcolja nekik a magasabb jövedelmet. A családja jelenti a hátországot, erős érzelmi kötelék fűzi az apához, vagy idősebb férfi családtaghoz.
Igazi társra talál a Fűben. Megbízhat a Párducban. Boldog lesz a Széllel. Az ellensége a Virág. Hamar felmérgesíti az Eső. Csalódást okoz a Keselyű.


Virág
Január 14. - január 26.
Április 29. - május 11.

Virág
Jellemzője: Művészi tehetség, arra született, hogy kimagaslót alkosson. Kedves, aranyos személy, aki azonban sokszor nem tudja kivonni magát mások hatása alól. Ez az oka annak, hogy pletykába keveredik, vagy őt kívánják mások bűnbaknak állítani. A párkapcsolatában hajlamos az uralkodásra..
Igazi társra talál a Nyúlban. Megbízhat a Kígyóban. Boldog lehet a Szarvassal. Az ellensége a Majom. Hamar felmérgesíti a Nád. Csalódást okoz a Kutya.

Tibeti asztrológia

Vörös 9
(Parkha Li)

• Jellemzője: Nyitott, érzékeny, érzelmes személyiség. Irigyelt, fényűző életstílust folytat, amelyben a külsőségek játsszák a főszerepet. Túlságosan kritikus, mert magasra teszi másokkal szemben a mércét. A szerelemben szavakkal csábít, rendkívül színes a fantáziája, hajlamos a féltékenységre, és a másikat a tulajdonaként kezelni.

• Szerencsés életszakasz: 24–29. életév.

• Egészség: Az idegei, a szíve gyengébb, élete során a szemével problémák alakulhatnak ki.

• Anyagi helyzete: Fontos számára a pénz, de nincs elég kitartása a megkeresésére. Ezért ritkán van saját vagyona, legfeljebb a partnere vagy örökség révén jut hozzá.
_______________________________{ 8. }___



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat