Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Numb naplója


Numb [252464 AL], gazdája Numb
'Big Cheese' – A Karrier

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/252464
'Big Cheese' – A Karrier

Kurt már kisgyermek korában is nagyon tehetségesnek bizonyult: 6 évesen egy élethű Donald kacsát rajzolt, és senki nem akarta neki elhinni, hogy nem másolta, a kissrác mérges lett és fejből újból lerajzolta teljesen a figurát. Sőt, egyszer mikor hazajöttek a vidámparkból, Kurt leült a zongorához és maga által kitalált dallamokat kezdett el játszani saját szövegekkel.

Szülei válása után: anyja kidobta otthonról a vadóc Kurtöt, aki barátoknál rokonoknál élt.(Something In the Way)

Volt egy punk banda Abeerden-ben a The Melvins, Kurt még csak 10 éves volt, de minden koncertjükön ott volt. Később ő vezette a kocsijukat.

A Nirvana elődje az 'Ted, Ed, Fred' banda egész jól indult, de csak addig, amíg a basszusgitáros fiú le nem vágta a kezét egy láncfűrésszel. Így kénytelenek voltak abbahagyni a zenélést.

A Nirvana 1989-ben alakult, első albumukat a Bleach-t mindössze 3 nap alatt vették fel, ezt követően Chad Channing kilépett az együttesből. Második albumuk a Nevermind, első lett a slágerlistákon, és még most is benne van a 300 legjobb lemez között (17.) – a Rolling Stone Magazin szerint. A Smells Like Teen Spirit szinte rockforradalmat váltott ki: a kilencvenes években mindenki ezt hallgatta. Nem csoda, hogy még Michael Jackson-t is lekörözte a slágerlistákról. A negyedik albumuk az In Utero ("az anyaméhben"), ennek borítóján egy Frances Beanről készült ultrahangkép is van. Ezek az eredeti albumok.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat