Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

O. naplója


Atacama [11893 AL], gazdája O.
2006-11-18

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/11893
2006-11-18

Már 3-4 hete fáj a derekam. Izületi gyulladás vagy mi a halál. Eleinte azt gondoltam, hogy megfelel a krém, de nem használt és meguntam az egészet. Csütörtökön elmentem orvoshoz. Felírt 2 gyógyszert. Csak az egyiket kezdtem el szedni, mert a másikból nem volt akkora kiszerelés a patikában, mint amekorrát a doki felírt. Az első bogyóval semmi gond nem volt...Apranax.
Viszont a másik....Sirdalud ...
Ezt pénteken vettem meg, még a suli előtt. Azt hiszem nagy mázlim volt, hogy csak az óráim után vettem be.
45 perccel később már a héven ültem. Kb. Nagyiccén lehettem mikor azt éreztem, hogy mindjárt elalszom.
Más volt, mint a többi. Olyan mintha kihagytam volna egy éjszakát...hirtelen jött és nagyon súlyosan.
Annyi erőm még volt, hogy előbogarásztam a gyógyszer tájékoztatóját. Furcsa, hogy előtte nem olvastam el. Nem szoktam pedig ilyet csinálni.
Szinte azonnal megtaláltam a mellékhatásokat. Kisebb és nagyobb adagot külön-külön írta. A kicsinél volt aluszékonyság, szédülés, fáradékonyság, álmosság...és így tovább...nagyszerű.
Tovább olvastam, habár már tartani alig bírtam. A nagy adagnál csak a vérnyomás és pulzusszámcsökkenést vettem észre. (Vajon napi 3 nagy adagnak számít?) Még jobb...visszagondoltam az utolsó rosszullétemre és eltettem a papírt. Azonnal elaludtam...még álmodtam is. Féltem attól, hogy az elalvás miatt még a leszállást is kihagyom ezért minden megállónál felriadtam s az álmaim is nagyon kaotikusak voltak...
Nagy nehezen hazaértem. Itthon már nem éreztem magam olyan fáradtnak. Rendet raktam a szobába, kapcsoltam zenét és ledőltem a pamlagra...azonnal elaludtam. Kb. 1,5 óra múlva arra ébredtem, hogy anyámék megérkeztek. Lementem hozzájuk, elmondtam nekik mi van. Azt mondták ne szedjem a gyógyszert. Persze, akkor meg a hátam fáj továbbra is. Az se jó.

Az idő már 8 körül járhatott. Gondoltam beveszem a következő, esti adagot. Meg se lepődtem mikor rá 30-45 percre elnehezült minden tagom...főleg a szemeim. Megpróbáltam kinyitni. A világ összefolyt előttem.
Nem emlékszem többre...ez is homályosan dereng...mintha az utolsó emlékképem az lenne, hogy készítem a teát, amivel befogom venni a gyógyszereket.

Most szombat hajnal van. 1:37 óta fenn vagyok. Az első 1,5 órát csak végigfetrengtem az ágyban, csak utána ültem le a gép elé. Beléptem a chatre is, hogy teljen idő, de csupa perverz alak támadott be, hogy nincs e kedvem "erotikázni", így hamar ott hagytam.
Aztán leragadtam itt a naplómnál...ez egész jó elfoglaltság.
Legalább később látni fogom az egészet.

04:52....te jó ég...még 3-4 óra mire bárki felkel a családból. Addigra én meg már ott fogok tartani, hogy be kell vennem a reggeli adagomat. Akkor megint alszom, s ez lesz délután is, majd este is, de akkor már elég lesz 4 óra alvás. Hajnalban megint ébren leszek, talán egész éjjel...
A gyógyszer hatása alatt, mintha nem is magam lennék. Szerencsére max. 45 perc és elalszom...
Nem jó ez így...és ennek a bogyónak rengeteg mellékhatása van. Viszont hat...legalábbis ezt érzem....de lehet csak hallucinálok...

7:13...csak én vagyok ébren. Éhes vagyok, de nincs étvágyam. Hamarosan be kell vennem a következő 2 gyógyszert. Talán jó is lesz aludni egy kicsit.
Nincs mit csinálnom egyszerűen. Olvasáshoz, tanuláshoz nem fog az agyam. Filmet már néztem...Howard Stern - Intim részek...elég egyszerű film, de így hajnalban pont jó volt. Sötétben kezdtem el nézni, a végén már világos volt. Ilyen se történt még velem.
Kajálni se tudok, azzal csak felverném az egész házat. Addig viszont nincs bogyó, ha nincs bogyó akkor nincs alvás.
Találnom kell valami elfoglaltságot....aaargh....nem jó ez így.

8:25...már mindenki ébren van.
Nem tudják, hogy mi bajom van, nem is akarom nekik elmondani. Nem kell tudniuk.
Lemegyek, kajálok valamit, beveszem a gyógyszereim és szépen elalszom.

8:50 Reggelizés letudva. Senki nem kérdezett semmit, csak köszöngetésekből állt az egész kommunikáció. Anyám nem tudom hol van. Laci takarít, Zé most indult haza, nővérem meg mosolyogva integett neki.

Bevettem a gyógyszert. Először a kéket, majd a fehéret. Meglátjuk, hogy most jelentkeznek e a mellékhatások. Ha nem akkor megiszok egy kávét és elkezdem a napot, ha meg igen akkor megyek aludni. Nagyszerű...elég fáradt vagyok...és egyre negatívabb.
Mostanság alapvetően ez jellemző rám. Anyám tegnap odajött hozzám, és azt mondta: "azt kérted, hogy szóljak, hát most szólok: agresszív vagy". Juppi! Na még ez is...úgy tűnik e mellé még nagy adag közöny is társul, mert valahogy nem érdekelt az egész, azt kívántam bár hagyna békén.
Borzalmas a viselkedésem...gyógyszerrel meg pláne.

2 perc múlva 9...nehezedik a szemem...nem biztos, hogy a bogyó miatt. Meglátjuk mi lesz...megyek iszom egy teát.

12:40 felébredtem. Az álmaimra nem emlékszem. Csak egy furcsa érzésre, amire most jövök rá, hogy minden gyógyszeres alváskor olyan száraznak éreztem az álmaimat. Erős kép nem lehetett benne, akkor emlékeznék rá.
Lementem a földszintre egy teáért, Laci volt egyedül lent, nem akartam, hogy belémkössön, de mégis feltette azt a kérdést, hogy mit keresek. Ezt annyira utálom. Mért kell ezt megkérdezni? Annyit azért megkérdeztem tőle, hogy anyám hol van. Elment dolgozni - válaszolta. Ilyenkor ??? Utána meg mondta, hogy tegnap ezt ecsetelte. Jah, akkor azért nem vágom. Nem volt kedvem beszélgetni, gyorsan feljöttem. Most pedig itt ülök és ezt írom.
Rengeteg gondolat támadt fel bennem. Elég kellemetlenek. A kis gyógyszerem olyan akár egy altató. Fenekestül felborította most a biológiai órám. Nem lesz este alvás, már nagyon látom.
A doki azt mondta, hogy hétfőig kell szednem, ha addig nem múlik el a hátfájásom vissza kell mennem hozzá és beutal a reumatológiára.
Némileg enyhűlt, de nem múlt el. Remélem el fog.
Visszatérve vasárnap este le kell állnom a szedéssel.
Hétfőn 12-kor randi a Subway-be, mi az istent fogok csinálni? Majd beveszem úgy mint most, csak nem 9-kor, hanem 6-kor, és 12 helyett 9-kor ébredek fel, utána összedobom magam és irány az Oktogon ????
Nem is tudom...Nehéz ügy...

Viszont örülök, hogy egyedül vagyok. Nem akarok beszélgetni senkivel. Ez most így jó...

Egyedül attól félek, hogy lejár itt a naplómba az 5000 karakterszám. Akkor írhatok a word-be. De az nem jó...ezek a kis lekerekített, barna betűk megnyugtatnak. Sokkal jobb ez itt. Majd akkor készítek egy bejegyzést mondjuk tegnapra. Ezt meglehet csinálni ???
... valami baj van...

Átmásoltam a word-be, Már 2 A/4-es oldalt teleírtam, most kezdtem el a 3.-at.
A karakterszám szőközök nélkül 5300 küröl, szóközökkel meg 6300 körül mozog. Tehát bőven túlléptem...

Elvittem a kutyát sétálni. Azt hiszem jót tett ez a 1,5 órás séta. Már amúgy sem vagyok annyira megsüllyedve, mint reggel.
Hamarosan jön a következő adag...nem akarok aludni...

Vége van...hozzá tudtam talán szokni ? Már egy óra is eltelt azóta, hogy bevettem, de nem érzek fáradtságot.
Hosszú volt ez az elmúlt egy nap...de most már vége :) Most már ez is belefér...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat