Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Chrys naplója


Chryss [122083 AL], gazdája Chrys
Tanfolyam indul :P

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/122083
Tanfolyam indul :P

Örömmel értesítjük partnereinket, hogy több évtizedes múlttal rendelkező iskolánk új képzési iránnyal bővítette választékát, így intézményünk 2005. július 1-től posztgraduális felvételt hirdet

OKLEVELES KOCSMAI ALKALMI VITAPARTNER szakirányú továbbképzésre

A posztgraduális képzés időtartama: A tanuló képességei és állóképessége alapján minimum 4 félév.

Jelentkezés feltétele: Rendszeres, hosszú ideje tartó, tanúkkal igazolt jelentékeny mennyiségű alkoholfogyasztás, vérvizsgálati lappal igazolt megemelkedett májenzimszintek, megnagyobbodott vagy cirrotikus máj, szellemi hanyatlás kezdeti jelei, esetleg végső stádiuma.

Jelentkezési határidő: Folyamatos.

A képzés önköltséges, melynek összege 20.000,-Ft/fo/szemeszter, amely az évi megvásárolt alkoholtermékek jövedéki adójából leírható, kaparós sorsjegyre váltható, vagy kihelyezett tanszékeinken egyszeri alkalommal kisfröccsre beváltható - ebben az esetben a beváltott mennyiség másra át nem ruházható és haza nem vihető. A tandíj a vizsgadíjakat is magában foglalja, mely a képzés ideje alatt nem változik, nem tartalmazza viszont a tanszerek - sör, bor, rövid - árát, és a detoxikációs költségeket sem.

A képzés elméleti és gyakorlati oktatást is magában foglal, melynek részei:

- A kultúrált alkoholfogyasztás szabályainak megismerése, és ezek figyelmen kívül hagyásának aktív begyakorlása.

- Az alkohol élettani hatásainak ismertetése, és ezek minden egyes alkalommal való látványos bemutatása.

- Támolygás, dülöngélés, támaszkodás, fejingás, szem-, kéz- láb- és egyéb testrészremegés elsajátítása.

- Hőzöngés.

- Káromkodás.

- Dajdajozás.

- Vitapartner szülei, nagyszülei, rokonai, családtagjainak nemi, faji, felekezeti, politikai, világnézeti és foglakozási hovatartozásának beható ismerete (amennyiben ez nem ismert, úgy feltételezések gyors kialakítása, és azok tényként való elfogadása), és ezen ismeretek vagy feltételezések kihasználása, esetleg az illető családtag vagy vitapartner cselekvésre való felszólításával kombinálva, illetve ehhez kapcsolódó példamondatok betanulása.

- Bulvársajtó beható ismerete, az ott közölt események, tények, fotók, közlések, cikkek tartalmának tényként való elfogadása, és ennek az igazságnak másokra való ráerőltetésének begyakorlása.

- Hipnózis segítségével segítjük tanulóinkat az önmagukba vetett tévedhetetlenség tudatának erősítésében.

- Hülyeségeken való tartós megsértődés elsajátítása.

- Survivor képzés: tanulóink érzékeinek élesítésével és a fontosabb csomópontok megismertetésével a tanulóink képessé válnak arra, hogy Budapest bármely pontján eszmélve pár percen belül megtalálják legközelebbi kihelyezett tanszékünket (vö.: kocsma, talponálló, italmérő, késdobáló).

- Alkoholismeret: érzékek kifejlesztése az igényes alkoholtartalmú italok felismerésére, majd ezen érzékek totális eltompítása.

- Kocsmai folklórismeret: ivós nóták, dalok, alkoholista anekdoták, városi legendák ismertetése.

- Család, barátok, rokonok intő szavainak, jótanácsainak, aggódásának ignorálása.

- Segédeszközök (szotyi, mogyi, töki) szakszerű használatának elsajátítása extrém körülmények (lebegés, forgás, hanyattfekvés, súlytalansági állapot) között is.

- Hitelelmélet: hitelfelvétel gyakorlati és elméleti alapjai, hitelkérelem benyújtásának elsajátítása, kéregetés, ígérgetés.

A 4. félév szakdolgozat írásával, szóbeli és gyakorlati záróvizsgával zárul.

Amennyiben már nem tud írni, esetleg beszélni sem, úgy a gyakorlati vizsgát is elfogadjuk, a vizsgán való hányás azonban kizáró ok bármelyik tanszékünk területéről. Amennyiben minden vizsgája sikeres, úgy évet ismételhet, de egyébként is.

A képzés helye: bármely kihelyezett tanszékünkön



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat