Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Chrys naplója


Chryss [122083 AL], gazdája Chrys
Pistike projekt 1

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/122083
Pistike projekt 1

Parasz T. István, átlagosan X éves, ritkán, keveset sportoló, budapesti, szexuális téren tapasztalatlan fiú. Az alábbi napló átlagos életét mutatja be.

INTERNET

Pistike 21,00-kor fellövi a gépét a netre

Chat stádium

21:02 Pistike bejelentkezik az egyik ismert chat csatornára.
21:03 üdvözli barátait és közzé teszi a legújabban szerzett sex oldalak címeit
21:11 Heves vita alakul ki, hogy vajon Pamela Anderson vagy Britney Spears néz ki jobban. A vita hevében Pistike hevesen káromkodik, melynek következtében az aktuális OP nagy nehezen kivágja a szobából.
21:21 Pistike saját szobát generál, ahonnan a beérkezőket szinte azonnal kirúgja, ügyelve arra, hogy előtte elküldje őket a férges kurva anyjukba.
21:22 Pistike ettől nagyon jól érzi magát.
21:30 Az csatorna lefagy, Pistike új szórakozás után néz.

Társkereső stádium

21:32 Pistike bejelentkezik az ismert társkereső csatornára.
21:33 Pistike rákattint egy Sexilány nevű kliensre, abban bízva, hogy holnap este már meglesz.
21:35 Pistike örömmel tudja meg, hogy a lány tőle alig pár utcára lakik, bombázó az alakja és véletlenül holnap este éppen ráér. Kellemesen elbeszélgetnek.
21:39 Pistike nem érti a hirtelen a lánytól érkező ``Rábasztál te köcsög, megszopattalak, fiú vagyok`` üzenetet.
21:41 Pistike feldolgozva az előbbi traumát ``Kabbe te buzi fasz`` üzenetet küld az előbbi kuncsaftnak, majd kilép és bejelentkezik női néven.
21:45 Pistike már harmadszor bukik le, hogy nem nőnemű. Alapvető intelligencia híján nem érti, hogy mások átverése komoly szellemi munkát igényel, melyre az o enyhén szólva szerény intellektusa nem képes.
21:55 Pistike - ismét férfi néven - kap egy üzenetet egy lánytól, hogy beszélgessenek. Okulva az elobbiekbol elküldi a picsába. Pedig ha tudta volna, hogy a lány tényleg lány volt, talán másképp cselekedett volna. Az említett hölgy pedig Pistike stílusát általánosnak vélve soha többet nem próbálkozik az ilyen helyen történő ismerkedéssel.

Mp3 stádium

22:02 Pistike hevesen keresgéli a Sakál Vokál együttes legújabb CD-jét, de csalódottan tapasztalja, hogy csak password-ös oldalról lehet letölteni. Megkezdődik a hajsza a password után, de eredménytelenül
22:10 Pistike megtalálja és letölti Mozart Kis Esti Zene című művének technosított változatát, 128 kbps minőségben. örömmel konstatálja, hogy ez a DJ Mozart ritka jó zenét nyom, ezért amint teheti, el fog menni egy koncertjére.

Sex stádium

22:31 Pistike nagy megkönnyebbülésére szülei végre elmentek aludni, így belevághat a pornószájtok nézegetésébe.
22:32 Pistike a www.maszti.hu.dejo honlapot nézegeti. A látvány a legtapasztaltabb cirkuszi akrobatát is megszégyeníti : Pistike egyik kezében a nemiszerve, a másikban az egér, készen állva, hogy ha szükséges, a tálcára tegye az ablakot. Egyik szeme a monitoron, de a másikat az ajtón tartja, félve attól, hogy rányitnak. Gyűrűs és mutatóujja között Rodolfót megszégyenítő ügyességgel papírzsepit tart, melyet a megfelelő pillanatban, halálos pontossággal a célterületre helyez.
22:33 Pistike arcán bájvigyor
22:34 Pistike megtörölgeti az egeret és a monitor sarkát
22:37 ICQ-n érkezik egy sex site ajánlat. Pistike minden Forma 1-es versenyzot megszégyenítő reflexxel kattint a Got To URL gombra.
22:37,00000001 Pistike jobb csuklója ritmikus mozgatása mellett nézegeti az ajánlott oldalt.
22:43 Pistike, mint egészséges kamasz, érdeklődik a leszbikus honlapok iránt. így számtalan linken keresztül - véletlenül - eljut egy meleg oldalra. A gond az, hogy ez az oldal férfiakról szól. A még nagyobb gond pedig az, hogy ennek ellenére a képek nézegetése közben Pistike heves erekciót tapasztal. Megállapítja, hogy lappangó homoszexuális. Ezen tudat erősen felkavarja és bezárja az oldalt.
22:55 Pistike újra az előbbi lapot nézegeti, meggyőzve magát, hogy ez csak egészséges kíváncsiság. Mint 5 év múlva kiderül, nem csak az volt...
22:58 Megérkezik ICQ-n Pistike egyik haverja és kéri a szokásos címeket.
23:01 Pistike rádöbben, hogy véletlenül az előbbi meleg oldal címét küldte el.
23:02 Pistike üzenetet küld haverjának, hogy az előbbi cím csak poén volt, de meglepő módon 15 percig nem érkezik válasz.
23:05 Pistike Britney Spears oldalt nézeget. Mivel alapvetően intellektuálisan nulla, nem érti az angol fuck és fake közötti különbséget.és ezért azt sem, hogy lehet egyetlen nőről ilyen rövid idő alatt ennyi pornóképet készíteni.
23:30 Pistike üzenetet küld barátainak, hogy most már a barátnője nagyon türelmetlen ezért megy vele foglalkozni. Jóéjszakát kíván mindenkinek és szakad.

Az előbbi kijelentéséből annyi igaz, hogy valóban bejött egy no a szobájába, de az anyja volt, aki közölte, hogy most már nagyon türelmetlen, és Pistike azonnal takarodjon lefeküdni, ha nem akar 2 irdatlan nagy pofont kapni.

A folytatás Pistike mozgáskúltúráját mutatja majd be:))



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat