Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Macskavatti naplója


Popitusz [305876 AL], gazdája Macskavatti
Új...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/305876
Új...

Visszatérve a "péntektől már lesz neki hol.." végű mondatra...Lett hol..a Tescoban...ugyanis csak épp a szerelő érezte úgy, hogy nekem két napig majd biztos nem kell pisilni, meg fürdeni...Nem is voltam ideges...

Na de spongya....Lassan összeáll a kép...Egyre kevesebb a por, több a pakolnivaló, az ahova pakolnivaló, pontosabban...Békésebb lett minden...néha már túl békés, de ezt még nem tudtam szerencsére teljesen kitapasztalni, mert mindig van valami...Most épp glettelek...Asszem, ha nem lesz véletlenül állásom, kitúrok egy-két embert a építőiparból, de legalábbis konkurenciának fogok számítani... :)))
Na de mivel mostanában mindig ez a témám és mindenki menekülőre fogta ez miatt, (jól mondom? :)) úgy döntöttem, hogy üssetek, ha egy mondatnál többet fecsérelek eme dologra..Majd vigyázok.. :))) Kezdődhet a nyaralás vagy a lájtosabb élet..most már eldönthetem, akarom-e azt a dolgot most azonnal csinálni, vagy majd később... (Ja írtam, van megit net...hát elég nehezen jött össze, de mivel nagyon kellett, hát nem adtam fel...És amikor mindez már a lakásban volt, rájöttem, hogy nncs USB csatlakozó 100 éves kis gépemen, amit irtelen kerítettem otthonról...szóval uzsgyi venni ezt azt...Mások állítása szerint nekem van a legnagyobb Palm Topom...:))))) --> Új billentyűim olyan laposak, hogy ütni kell őket ezerrel, mert beleolvadnak a lapba..A monitorm meg tök pici és domború..nem is látszik rajta az egész teveoldal, csak a fele...ez eddig fel sem tűnt...Szóval lesz mire fogni majd a helyesírási hibákat.. :)))
Na szóval...Csőrike kint, de kétkerékelvonási tünetei vannak, ezt még muszáj lesz orvosolni valahogy...De kreatív ötleteim már mind elkoptak...az izé :))) közben, szóval most egy légüres tér a fejem...vagy max. óceán, az elfogyasztott folyadékmennyiséggel arányosan...

Ja karitali...Tudom, már rég volt...de..Nekem ez volt az első..és nagyon örültem, sőt még most is :)))), hogy sikerült eljutnom a viszontagságaim elllenére is..és még boldogabb vagyok, hogy megismertem személyesen is azokat az embereket, akiket itt neten keresztül cseszegetek esténként... :))) Szóval, Szabi :)))), Marcsi,Druida, Csaba, Minki, Józsi...és a többiek...tök jó volt és akarok ilyet MÉG!!! (Vagy ezt nem így kell kérni? :))))
Na most ennyi a kavalkádból hirtelen...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat