Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Macskavatti naplója


Popitusz [305876 AL], gazdája Macskavatti
PEN!!!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/305876
PEN!!!

április 16-19. PEN!!!
Csak hogy irigykedjetek:
Erik Sumo Band
Kiscsillag
Dundi Pocak
Takáts Eszter és a Gumizsuzsi
QUIMBY (!!!) :)
HS7
Másfél
PASO
Kowalsky meg a Vega
30Y
Neo
Vad Fruttik

Na ez a sűrűje.. :) De ezen kívül még egy csomó más zene is, de az így hirtelen nem keltette fel vad lelkesedésem, mely viszont masszívan jelen van, amióta ezeket az együtteseket hallgatom. Csak kár, hogy ilyen "mélynövésű égimeszelő" vagyok, nem láttam most közelről az "ördög magyarhangját", de vitathatatlanul megint MAGÁT ADTA, az tény.. na mondjuk én is.. :))
Ja még valami: Erik Sumoék és természetesen IMÁDATOM TÁRGYAI :)) olyan bulit csaptak, hogy a tömeg extázisba kerülve üvöltve énekelt, miközben hullámzott a padló és a falról és a plafonról a közösen termelt hő eredménye csepegett - mint egyszer valahol valamikor...na az is az egyik legjobb volt, de az másért is...Most megint olyan deja vum volt ezzel kapcsolatban másokat nézve és erős késztetést éreztem, hogy fel kellene idézni ezt-azt, mondjuk nagyjából pont élőben, kb. délutántól reggelig...
Hm... sokmindenre képes a zene..
Most például arra, hogy odaégessek egy adag tejberizst a gázra, de természetesen cukorral, hogy bazi nagy füst legyen és le se lehessen vakarni, csak kb fél órás kitartó izommunkával...De akkor is:CSAK A ZENE VAN...Hm...Gyakran hallom haveroktól: én ebből már kiöregedtem..Hm..ha kiöregedtek, akkor soha nem is voltak benne igazán. Ebből nem lehet kiöregedni, mert vagy teljesen érzed és minden alkalommal megmozdul benned valami vagy csak remélheted, hogy egyszer majd megtörténik, de mivel nem, ezért egyszerűbb azt mondani, hogy...kiöregedtem...Vicc...30-asan?! Akkor mi lesz veletek később, srácok?!
Mondjuk, olyan szempontból igazuk van, hogy az én térdem is megint szétment a 3. nap után, mert akkor sem vagyok képes egy helyben ácsorogni, ha jó zene van..még akkor sem, ha a januári dupla leszúrt akármi eredményeként még mindig úgy fel van telve a térdem, hogy úszni lehetne benne..na ezt ne is részletezzük, mert ideges leszek..Na a lényeg a lényeg, még nem jött helyre és már nagyon kezdek kiakadni, hogy MIVANMÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! Legutóbb nem tartott idáig szerény emlékeim szerint...mondjuk az igaz, hogy felennyi idős voltam...Na de erről beszélek, most ha a nyavalygós bagázsga tartoznék, ott tébláboltam volna savanyú képpel, hogy de jó volna táncolni...de én a Cataflamot és a bulit választottam. Szerintem jó döntés volt,lelki szempontból mindenképp..A többi meg majd alakul..nemigaz? Olyan még úgyse volt, hogy valahogy ne lett volna...ENNYI!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat