Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Macskavatti naplója


Popitusz [305876 AL], gazdája Macskavatti
2008-12-06

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/305876
2008-12-06

Azt hiszem, nyugodt szívvel állíthatom, túl vagyunk életem legjobb buliján...Azért a többesszám, mert mindenki megtette, hozzátette a magáét, hogy felejthetetlen legyen az este. A közönség hálás is volt, olyannyira, hogy sikerült előcsalogatni másodszorra is, az utolsónak hitt szám után a zenekart.(Ilyen még nem volt...) Mindenki önfeledten tombolt...beleértve a zenekart.. :)) Igaz, Tibi? :) Úgy tűnt, hogy szerettek volna egy fergeteges bulit kanyarintani a múltkori után és ez jó érzés volt. Nem csalódtam (most sem). Alacsonyan szálltak a mikulás sipkák, csokitélapók, dobverők...Volt mit hazavinni a lelkes rajongóknak. Kicsit aggódtam is, mi lesz Tibi ruhájával, mikor a közönség közé vetette magát, de aztán hagyták tovább énekelni.. :) Tényleg, le a kalappal! Köszönjük! :)
És milyen a sors..Buli után a haverokkal beültünk valahova, majd hazafelé, kb fél 1 körül a barátnőnk beszaladt az egyik benzinkúthoz egy újságért. Mi az autóban vártuk, mikor észrevettem, hogy Tibi is bent van. Vadul elkezdtem mutogatni a többieknek, hogy:Nézzétek, a Tibi, a Tibiiiiii! :) És aztán láttuk, hogy beszél pár szót a barátnőnkkel, vigyorognak valamin, majd Kata megjelenik és széles mosollyal a száján, sasszézva közelít felénk. Ez annyira aranyos jelenet volt, hogy soha nem fogom elfelejteni.
(Mint kiderült, gratulált Tibinek a fergeteges estéért, majd megemlítette, hogy kicsit meglepődtünk, mikor beugrott a tömegbe...mire ő is megjegyezte, hogy ő is.. :))))
Szóval nagyon klassz este volt...mintha előre sejtettem volna, hogy valamit hoz majd nekünk a Télapó... :)))
Másnap reggel is egyfolytában mosolyogtam, és minden második mondatom az volt, hogy húúú de jóóó volt. :)

..Megtörtént...Most kérdezzem azt, hogy "Mi jöhet méééég? :)))



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat