Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Petya naplója


miraque [298287 AL], gazdája Petya
2008-06-12

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/298287
2008-06-12

naszóval.
Lehet, hogy elérkezett az idő... és elkezdek naplót írni. Ciki, mi? Így 25 éves fejjel... hopp, pár óra és 26, nade nem is ez most a lényeg.
Szóval naplót fogok írni. Nem minden nap, de még az is lehet. Vagy tökritkán. Vagy eleinte lelkesen, aztán meg nem... mint úgy mindenben az életben.
De hogy miért is? Több oka van. Az első, hogy sokszor jó kiírni magából az embernek ami benne van. Amit épp nem tud megfogalmazni, mert itt nem gáz. Ezt senki sem kell hogy értse. Még én se.
Aztán: kitudja, egyszer véletlenül idetéved a leendő párom. És megakad a szeme a naplómon. Felkeltem az érdeklődését, elolvassa, belémszeret, háááááááhááááááhhhhááááááá, ásókapagereblye.
Azért mégis ciki ilyen vénen teveklubon naplót írni nem? Lehet hogy máshol fogom mégiscsak ezt a napló dolgot művelni. Fenesetudja.
Ez a nap elég fordulatos volt. Na nem kívül, hanem belül. Sajnos nem a legjobb irányban halad a gondolkodásom, és ez nem is valami pesszimista "cucc" Szimplán csak nem érdekel semmi. És majdnem senki. (Azért az a pár kivétel nem akármilyen... kábé csak miattuk érzem hogy értelme volt a földre szállnom :D)
System 7 - Masato Eternity > ez a zene ami most lelazít, rámfér bőven. Enyhén stresszes ez a vizsgaidőszak. És a sors is kib... elbánik velem. A legegyszerűbb dolgok is bonyolódnak: egy szimpla jegybeírás se megy, perszehogy rossz jegyet ír be a tanár (2es helyett 1est), perszehogy utána nem találom meg (merthogy le kellett adni jegybeírásra az indexet), és perszehogy minden borul.
Ferivel rájöttünk, hogy a legjobb sör az Arany Ászok. Na most kell figyelnem, hogy ne kalandozzak el... :D
Habár, igazábóóóóóóól talán ennyi.
Elsőnek elmegy?
Aztán lehet, hogy fölkelek, és kitörlöm az egészet...

---------

hogy idézzem az egy évvel ezelőtti naplómat, és ne törjem meg a "hagyományt :)":

"ma van a szülinapom.
és?"

---------

KE! :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat