Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Petya naplója


miraque [298287 AL], gazdája Petya
2008-12-10

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/298287
2008-12-10

Naplót kéne vezetni. Na nem ilyet (bár ezt se vezetem...), hanem olyan igazit. Ahol a legbelsőbb gondolataim lennének. De itt nem merem/akarom/tudom. Ja meg ez azért sem jó, mert akárhogy is magamnak írom, mások is olvassák, megbánthatok vele embereket (akaratomon kívül), amit nagyon nem szeretnék. Szóval vezetnék én írott naplót, de... de hát mit tegyek, ha ilyen lusta dög gyesznó vagyok :)
Na ez még mind semmi! baromi önző is vagyok, már megint, még mindig, egyszóval állandóan. Ugynazokat a köröket futom, már elegem van ebből (vagyis magamból). Néha olyan jó lenne külső szemmel látni magunkat...
Ma mondott egy érdekeset Céhá. Hogy az emberek manapság sokkal érzékenyebbek, mint régen, és mindenből problémát csinálnak. Csak mert mondtam neki, hogy ránézek a szüleimre, meg úgy sok házaspárra, és azt gondolnám, hogy boldognak lenni milyen kurva egyszerű. De nem az... Szóval igaza van Céhának, nem kéne mindenen "majrézni". És tényleg ilyenek vagyunk... A másik, hogy nem tudunk megbízni. Hogy nincs valaminek valóság alapja, mégis úgy gondoljuk, hogy az úgy van. Pedig ha csak a tényeket néznénk, semmi baj nem lenne. Na, már megint egy olyan mondatba bonyolódtam, amiből úgy fogok kijönni, hogy így: pont. :)))
Ez a ****** gép még mindig jó... vagy be se indul, vagy spontán újraindul. Holnap jön az új alaplap, remélem mostmár megoldódik egyszer s mindenkorra (ez mekkora jó kifejezés) :)
Újabban a buszon Tom&Jerry-t nézek. Ez csak úgy beugrott.
Én meg azt hiszem beugrok az ágymaba :P holnap is suli (utolsó nap :D), aztán mondjuk vizsgaidőszak :S és rögtön hétfőn ZH, szóval a hétvégén lesz mit csinálnom... ja meg a gépet is meg akarom szerelni, mert így normálisan dolgozni/tanulni se lehet.
Amúgy kb egy hete megint cigizek. Tudom hogy nem kéne. Akkor meg minek szívom? "hát ez egy hüüüüüülyeeeeee" :)))))

***2008-12-14***

A gép már jó!
Legalább az jó...
:S

***

A többi alakul... :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat