Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Petya naplója


miraque [298287 AL], gazdája Petya
2008-11-09

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/298287
2008-11-09

http://www.youtube.com/watch?v=erPnyi90cIc

So close no matter how far
Couldn't be much more from the heart
Forever trusting who we are
And nothing else matters...

-=2008-11-12=-

Rámjött egy naplóírási kedv-féle. Rég volt ilyen, de most így alakult. Eléggé sokminden történt mostanában, amikről most nem fogok írni :) lényeg, hogy van sok jó és sok rossz is. Igazából nem is tudom miért írom ezt a naplót, ha semmi lényegeset nem fogok írni benne. Csak jólesik írni :) mert most tényleg kizárólag a magam kedvéért írom.
Hát szóval na... néha kurvanehéz. Most éppen pont most is éppen az.
Megint linkeljek be egy zenét...? Minek? Ja, már tudom! Ha később visszaolvasom, és tudom milyen zene volt, és bekapcsolom, akkor újra előjönnek majd ezek az érzések, amik épp bennem vannak. Mert a zene valahol ilyen. Olyan mint egy illat. Vagy egy kép. De szükségem van nekem arra, hogy az az érzés újra előjöjjön, ami most van bennem? Nem hinném... Vagyis előjön épp elégszer. Sajnos. Nem kell ehhez külön doppingolnom :)
Szóvalna. Nem mindig értem az embereket. És ha magamat is ebbe a kategóriába sorolom (ember), akkor ez rám is igaz. Szóval magamat sem értem sokszor. De hát ez már csak így van. Önzőek vagyunk, elsősorban a magunk javát keressük, a magunk fájdalmát nézzük. Legalábbis az esetek túlnyomó részében. Ha a másiknak valami jó, de az nekünk fáj, akkor nem tudunk szívből örülni.
Én sem vagyok kivétel... Megint sajnos.
Ez már csak ilyen emberi vonás.
Megyek alszom, úgy érzem rámfér :)
Ja, az még így utólag eszembe jutott, hogy van azért ám olyan, mikor önzetlenül tudok/tudunk örülni! Hogy az milyen jó érzés!
No, így legalább olyan a bejegyzés vége, mint én lettem mostanra: pozitív! Kiírkáltam magamból a rosszat :P

ui: nem tudom megállni, be kell tennem egy képet a kicsikocsimról! Múlt hétfő óta vagyok a gazdija :)
ui2: csak nem tudom ezt se megállni, a fejemet verném a falba, ha pár hónap múlva nem tudnám, hogy ezt a zenét hallgattam ma este: Agoria - Les Violins Ivres



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat