Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Petya naplója


miraque [298287 AL], gazdája Petya
2008-06-13

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/298287
2008-06-13

Hát ez is megvolt. Mármint a szülinapom. Igazából elég mozgalmas volt, sokan köszöntöttek föl, ami nagyon jólesett. Egyedül Sanyi nem, akitől azért számítottam volna rá, de hát már megszoktam. A rekordja egy hónap késés, a legjobb talán 3 nap késés, szóval még ma sem fog :D
Volt pár ember, akin meglepődtem, hogy egyáltalán eszükbe jutottam, volt akinél a köszöntés módja lepett meg :) de tudom, hogy mindenki szívből kívánta nekem, egy sablonos se volt, és inkább legyen kevés, de az mind első osztályú :)
Kaptam egy tökfinom (saját készítésű!) tortát, számomra igen fontos emberektől. Olyan gyertya volt rajta, amit nem lehet elfújni... pedig még kívántam is mikor fújtam, de csak nem akart elaludni :)
Azért a családom is nagyon jóarcokból áll :D és nem utolsó, hogy így kiállnak mellettem, és segítenek ahol tudnak. Akár szerencsésnek is nevezhetem magam...
Na mindjárt megyek, megnézem a tegnap esti oszták-lengyel meccs ismétlését, mert a szülinap miatt nem láttam.
Ja meg tanulni sem ártana, hétfő környezeti ásványtan vizsga.
Azért elég kusza sokminden, és nemcsak nálam, az egész környezetem kicsit meg van hibbanva... valami defektje mindenkinek van! Neked is, aki most ezt olvasod. Bezonyám! Hidd csak el nekem!
Na hajrá lengyelek.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat