Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Petya naplója


miraque [298287 AL], gazdája Petya
2008-06-15

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/298287
2008-06-15

Kezdek rájönni mi a baj. Vagyis nem A BAJ, csak egy baj. Az, hogy mindenhez értek egy picit, de úgy igazán semmihez sem. És azért ez nem túl jó, úgy is mondhatnám veszélyes. Mert kívülről úgy néz ki, hogy hűde okos ez a Petya, hát ehhez is ért, meg ahhoz is. Közben meg ezzel semmit sem tudok kezdeni. És akkor jönnek sokan, hogy de hát te milyen okos vagy... Á, fogalmuk sincs, hogy mennyire nem.
Na jól belecsaptam a lecsóba :D
Muszáj (figyelem, pontos J!!!) megint emlegetnem a holnapi vizsgát. Nem egy nehéz dolog, írásbeli lesz, de a kiadott anyagból nem megy a tanulás, órai jegyzetem meg nincs. Így azért már mégiscsak nehéz...
És persze, mikor tanulni kéne, de nem megy, akkor jön két dolog: 1. a pótcselekvés. Evés :), Le Mans-i 24 órás verseny nézése éjjel 3ig, meg minden ami nem fontos.
2. a gondolkodás, de inkább nevezném agyalásnak. Ami megint nem jó. Olyan dolgokon, amik megtörténtek, bánkódás, sopánkodás. Aztán a jövőkép elképzelése, pozitív és negatív is. Na az még egy marhajó dolog. Ha pozitív: ó, hát úgyis tökjó lesz, ezért nem foglalkozom a jelennel. Ha negatív? ó, hát úgyis tökszar lesz, ez van.
És ezt nem szabadna. Tudom, hogy hol nem stimmel a gondolkodásom, mégis arraafelé visz, amerre.
Na, ez már megint jó elvont lett :D De mivel tényleg a magam kedvéért írom a naplót, nem is várom el, hogy értse más is, főleg ha nem is ismer. Szóval kedves ismeretlen, ha véletlenül eddig olvastad a naplómat (azért az nemsemmi, ha egy vadidegen eddig olvasta..), akkor sajnálom, hogy elvettem x+1 percet az életedből. Ha valamiben mégis magadra ismertél, akkor az csupán a véletlen műve :D
Na jó, megint szómenésem kezd lenni, jobb, ha megyek, és nézem tovább az autóversenyt...

---------

lehet akármilyen borús az idő, egyszer ki fog sütni a nap. És ha nem is látjuk, a felhők mögött mindig süt...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat