Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

rai naplója


Night rain [133816 AL], gazdája rai
Hétvége :D

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/133816
Hétvége :D

Itt a péntek! Tegnap nem jöttem föl, mert iszonyatkésőn tanultam meg.De az elmúlt két napban annyi minden történt:

Csütörtök van. Tesi óra. Az Orsi és a Deli veszekedtek, és sértegették egymást. Ez elég mulatságos látvány volt és elkezdtem röhögni.
Orsi: Mi nevetsz???!!!!
Én: Haha! Mert mulatságos!
Orsi: Szerintem csak egy kis ribanc nevet így!
Na és így eldöntöttem, hogy legyen má vége a barátságunknak. Semmi értelme így. Meg kicsit meg is sértődtem, mert sajna kicsit sértődékeny vok, de még mindig nevettem a szócsatájukon. Aztán szünetben megmondtam neki, hogy vége. Előtte ezt mondta:
Én: Orsi, beszélhetnénk egy percet?
Orsi: Már nincs miről beszélnünk!
Nagyon meglepődött, amikor ott akartam hagyni. A nap végére eldöntöttük, hogy az Orsival barátnők vagyunk és a Brigivel kibékülök. Fúúúú, de jó, hogy én ilyen kiszámíthatatlan vagyok! :D Amúgy az Orsit nem tekintem a barátnőmnek, bármit is mond. És a Brigit utálom, mint a ****t. Bocs, ma nincs kedvem nyilvánosan is trágárkodni. Fanninak és Virágnak mondom, hogy nem kell sajnálni, nem vok emiatt szomorú. Kifejezetten boldog vagyok. :) És ha valamiért szomorú lennék, teljes hangerőre tekerem a Kimi No Soba De-t és elszáll minden gondom. n_n Na, ennyi jutott a mai napra.

A mai napom rendes volt. Kivéve, hogy az egyik védjegyem (ahogy Blúúú mondta) előkerült: a bénázás. Mindig annyira, de annyira bunkó vagyok, hogy a többiek helyében nem álnék szóba magammal. Ez a nyelvtanilag teljesen helyes mondat igaz. :P Csak a zene tartja magamban a hitet, hogy azért mégis vagyok valaki. Na mindegy, a valaki megy zenézni. XD



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat