Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

rai naplója


Night rain [133816 AL], gazdája rai
Getto daze!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/133816
Getto daze!

Először a Hotta chah'em all!-t akartam beütni, de végül a japán mellett döntötem. Mert ugye ez azt jelenti, Szerezd meg hát mind! :D Igenigen, Pokémon szlogenje. XD Azért ütöm be, mert lett egy tök jó, bővebb reklám a Jetix-en! Dawn is egy kicsit látható benne! :) Na jó, ezt most hagyjuk, van még pár jó hírem. :) Ma jön a barátom, a Kristóf! :)) Igazából anyukám barátnőjének a gyereke, de erről már régebben írtam. Aki elfelejtette, azzal közlöm, hogy Svédországból jönnek ki a téli szünetben és nyáron. Sokáig kétséges volt, hogy eljönnek-e, mert nem értük el őket, de tegnap mondták, hogy jönnek! :)) És szilveszterkor is egy kicsit tudnak jönni, de nyolc-kilenc körül elmennek. Nagyon jó műsorok lesznel a TV-ben szilveszterkor! :) Várom őket, már rég nem Traning Card Game-eztem. :D És még van egy fontos hírem:
Jó okkal aggódtam a gépünkért, mert anyukám megnézte és az összeomlás szélén állt! Mindefélét tettünk a D:/ meghajtóra a C:/-ről és végül a gépünk újra jól működik. o_o" Szóval irány a Photoshop! XD :))

Ha nem baj, elmesélem az álmom:
Nemtom, hogy jön ide, de egy kísérletben azt vállaltam, hogy meghalok és magam előtt azt láttam, hogy egy csokit szétdarabolnak! Ezután halott lettem és a Pokémon karaktereivel egy játszóházban voltam! Ők is szellemek voltak! Amiután jót szóraoztunk és barátok lettünk, hazamentem és tapsoltam meg dobogtam, hogy a tudtukra adjam, itt vagyok. De a családtagjaim közül senki se volt ott, csak egy lány, de az örült nekem. Ezután a sluiba mentem, hogy megbosszuljam a tanároknak a jegyeket, de ott láthatóvá váltam. (Az iskola mindent elront. -.-") És mentem haza, így végződött az álmom.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat