Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

rai naplója


Night rain [133816 AL], gazdája rai
Még 2 nap...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/133816
Még 2 nap...

MEGHALTAM, AZ TUTI!!!!!!!!!!!!!!!!! :))))))))))))))))))))))) Négy Pokémon mozifilmet is fognak vetíteni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Az egyiket a Cinemax-on, a másikat a Zone TV-n!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Még lesz egy a Cinemax2-n és egy másik csatornán is, csak arra már nem emlákszek. :))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Igen, karácsonykor!!!!!! :)))))))))))))))))) Az Isten végre a mi oldalunkra állt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! De jó lenne, ha újra Pokémon Láz lenne magyarországon!!! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) (örömtáncot jár)

************************************************

Hi! A két mozifilmet kiegészítettem négyre, mert annyi lesz. :)) XD Nem tudok normálisan viselkedni a magyar Pokémon miatt. :D és ma le fogjuk tölteni a 11. mozifilmet és ráírjuk a DVD-re! De jó lesz! :D Kibékültem Rothy-val (továbbiakban Joey). Gondoltam, hogy ez lesz a vége.

***********************************************

Megint én. Hát... A mozizásból nem lesz semmi, nekünk nincsenek meg ezek a csatornáink. De hoztam mégegy hírt. :) Böngészgettem és ezt találtam:

Az Oszakai Biológiai Kutatóintézet munkatársai sikeresen azonosították azt a proteint, amely elmondásuk szerint "segít a kinetikus vízióhatékonyságának erősítésében". A felfedezett molekulát pikachurin-a névre keresztelték el a rajzfilmsorozat egyik karaktere, Pikachu után, aki villámgyors mozgásáról híres a korán kelő fiatalok között, akik jobb híján tévét néznek.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat