Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

rai naplója


Night rain [133816 AL], gazdája rai
Boldog Karácsonyt!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/133816
Boldog Karácsonyt!

Karácsony napja van!!!! :))))))))))))))))))))))))) Ezt a napot várom már fél éve és most itt van! :)))))) Otthonra már jött a Jézuska. :D (nyugi, tudom az igazságot is XD) Na mit kaptam? Találd ki! Na???? :D
POKÉMONOS KAZETTA :)))))))))))))))))))))))))))))
Utazások a Johto-ba címmel és iszonyúan jó dalok vannak rajta! :) Kiderült, hogy ezek a Pokémon Karaokémon zenéi, szóval ismerem őket. :D Hallgattam neten angolul. n_n És vannak rajta karaoke dalok is, de nem tudok Karaokémonozni. n_n" (azaz karaokét énekelni) Mindegy, majd még próbálgatom, bár a hangom állatira rossz. :S De a karaoke japánból származik. :D Halihali, mennem kell, igaz, kaptam több dolgot is, de nincs időm leírni. ;) Blúúú tudja.

**************************************************

Tök jóóóóóó! :))))))))))))))) Képzeljétek, mamám gépén írok! :) Úgy látszik, ezen a héten az Isten no soba watashi (az én oldalamon van). :D Kaptam egy manga rajzolós könyvet. :))))))))))))))))))))))) Nagyon izgulok, hpgy kipróbálhassam. Reggel kicsit ajándék megkapása előtt szomcsi voltam az elmaradt mozifilm miatt... De! A papaám kapott egy üzit, hogy 26-ig kap plusz TV csatornákat is, köztük a ritka Cinemax2-t! És holnap lesz rajta az ismétlés! :D Szóval fel fogja venni és meg tudom nézni! :)))) Danke schön, Isten! :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat