Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

rai naplója


Night rain [133816 AL], gazdája rai
A hosszú történet

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/133816
A hosszú történet

Mielőtt elkezdem, az emaileimnél vok. O_O""" Tudjátok, írtam a Jteix-nek a Pokémon miatt. Most fogom kinyitni!!!! Vááá, meghalok!!!!!!!
******************
Ezek nem normlisak? o_O" Ezt íták nekem:
Szia!

Köszönjük, hogy írtál nekünk, nagyon kedves tőled.

Üzenetedet továbbítjuk az illetékesnek.

Szia,

Jetix online
www.jetixtv.hu

Nemtom, most ez vagy egy számítógépes üzi, amit programozásra adnak, vagy most télleg ilyenek? o_o" Remélem, igen. Már ki is léptem az emailjeim közül. Majd meglátjuk. De most kezdeném a hosszú történetet:

Szóval még tavaly (vagy már ebben az évben? o_o") volt a mamáméknak az ezüst lakodalmuk (asszem 50. évforduló) és a mi családunkat másik kettővel együtt ennek megünneplésére elhívtak minket egy hétvégére Hajdúszoboszlóra. És szóval 1 órával előbb el kellett mennem suliból. (ezt a csapást XDXD) Tömör két óra volt az út, nem is beszélve, hogy hányingerem volt, de nem szóltam. A hotel tök jó volt, mert a két unokatesóm családját hívták még meg. Az egyiket Zsófinak, másikat Diának hívják. Zsófival már kibékültünk, szóval én, tesóm, Zsófi és Dia együtt egy csapat vagyunk, és sok mindent csináltunk együtt. Volt ott egy X-Box terem, ahol egy autós játékkal játszottunk mindig. :D És volt a szállodának medencéje, meg koktélbárja. :) A koktélok közül megkóstoltam a White City-t először, ami kókuszos volt. Ízlett. Másnap megkóstoltam a Honey Moon koktélt, amin csak a grépfrut volt érezhető, arról meg szörnyű emlékem van. :/ Tesóm banános shake-t ivott. Megkóstoltam, amikor elment megnézni az X-Box állást. :D (saját szívószálammal) Meg még nagyon, de nagyon sok dolog volt. :D Nem, most nem akarom elmesélni, kevés a hely. :P De annyit még, hogy megnéztem a Végső Állomás 3-at. Legalábbis az elejét. XD Ez egy horror, kicsit durva volt, ezért is csak az elejét néztem. Nem azért, de kicsit jó volt az eleje. XD (kivéve a durva részeket) Tesóm új DVD-t kapott, aminek Hajsza a föld körül a címe. Gepárd is van benne, a neve Sasha (Szasa), ezért tetszett meg neki. Én nem kaptam semmit. :/ De tetszett ez. :D



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat