Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Horváth Orsolya naplója


Bolso [71387 AL], gazdája Horváth Orsolya
2009-03-03

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/71387
2009-03-03

Na követve a Henit...2009...
Nekem nem sok minden változott. A barátaim ugyanazok, mint eddig.Elég kevés van, de sok barát nem jó dolog, inkább sok haver;)Apropó barátok, aggódom Gyúért, nincs formában:( Móki kezd egyenesbe jönni, ennek nagyon örülök:)
Munka...Hát vannak nehézségek.De van egy csoportom:)Nekem!!!Nem vagyok sírós, de tegnap, ahogy Lucámnak fájt a füle, és sírt, én is sírtam vele, úgy sajnáltam:( Kissé munkamániás vagyok egyébként.
Épp ezért pl a sulit hanyagolom:S Erre nem vagyok büszke:(Be kéne néha járni...
Na meg fiúk, mostmár nyilvánosan, nem virágnyelven. A Szőke érzi a vesztét:P Erről nincs mit mondjak,ott volt a lehetőség, nem élt vele, mostmár ne sajnálkozzon...
És a másik:) Bakker, Tomival vagyok:) Persze nem járunk, csak elvagyunk együtt. De akkor is, örülök neki, ez jó döntés volt részemről. Annyira nagyon másmilyen, mint ahogy a talikon sztem. Bár állítása szerint, mindig ilyen, de nem. Én azt hittem, amúgy egy bunkó, de nem:) Nagyon nem. Gondoltam volna elleszünk max 1-2 hétig, mert neki csak addig tart egy csaj, kicsit tovább, de így pont jó, hogy nem járunk, így nem ijed mega kötelezettségtől:D 3 és fél hónapja vagyunk el, ami sztem tök jó, remélem nem kezd megint pánikolni, hogy komolyodik a dolog...Bár azt mondta igyekszik összeszedni magát:)
A talival kapcsolatban vasárnap? Amúgy nem láttam a fiúk arcát:(Sajnálom:( Jót röhögtünk volna Manyi...:D




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat