Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Horváth Orsolya naplója


Bolso [71387 AL], gazdája Horváth Orsolya
Pff....

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/71387
Pff....

A aranymondás: A férfiak csak egy dologra jók,legtöbb arra sem.
-x-
Osztálytali: Jó volt:) Én beszélgettem azzal a pár emberrel,aki engem érdekelt,meg örültem neki. PL: Heni, Edina, Ákibéjb, Pintér Viki, Yamina, Nüni, Gergő, Gábor. Hát Petit meg elhajtottam, de annyira idegesített...Kérdi hol van Tomi? Mondom nem tudod, hívja fel. Válasz: Jha, akkor mind1. Anyád, fasza haver vagy:)
Én örülök annak is, hogy Edina ott volt, mert kár lett volna kihagyni. Manyi meg egyértelmű volt,hogy jön;) Jó volt őket /titeket látni,komolyan. Tomival ezt meg elintézzük egymás közt holnap. Most hívott...Aludt kb egész nap,mert beivott haverjával előző este, és telefonjait lenémította...hát ki mit hisz el. Inkább nem szólok semmit, de kapott egy szívhez szóló levelet.
-x-
Más. A Szöszke:) Lávcsi van, ahogy ő mondaná., nagyon az most. Tegnap éjjel egy bűbáj volt velem:)Meg a héten is az lesz:) Szeretem. Olyan kedves mostanában, ami nem olyan jó. Mondanám,meg mondom is, hogy amikor együtt voltunk mennyire jó lett volna, ha ilyen, de most meg...Lehet túl sokat beszélgetünk, a napi 2-3 óra nagyon sok.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat