Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Horváth Orsolya naplója


Bolso [71387 AL], gazdája Horváth Orsolya
2009-10-10

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/71387
2009-10-10

Na, rövid összefoglaló...
Valószínűleg ez lesz a szakítóhétvége...Még nem fogtam fel,vagy már fel is fogtam,azért nem izgat a dolog. Végülis én szorgalmazom a dolgot. Kicsire nem adunk. Velem törődni kell,másképp nincs kis plussz,akkor sem,ha ez ennek a fasznak ennyire vicces...Az hol kapcsolat,hogy heti 2órát töltünk együtt? Amúgy meg egész héten 1szer beszélünk kb unszolásra? Nekem elegem van...Jobb egyedül,mint rossz kapcsolatban. Amúgy meg a férfiak csak egy dologra jók,legtöbbjük arra sem, bár Ő jó volt arra:D Na jó....komolyra fordítva a szót:
A vigasz: AZ OSZTÁLYTALÁLOZÓ:D Alig várom,bár valszeg egyedül fogok menni,ahogy most állnak a dolgok,de megéri így is. Kis csevegés, kis röhögés, Kis ezaz...KIröhögni a sok kis újgazdag picsát meg kukit, hogy jólétükbe nem tudnak mit kezdeni magukkal, jól megmondania frankót a smúzoló picsáknak (ribiklub). ÉN VÁROM:D Stresszlevezetés:)Gondoljátok meg;)
Edina írására reagálva...A nagy kalap szar kérdésre. Én meg nem vagyok egy kalap szar. Mert jó vagyok. Na jó nem mintaember és model, csak átlagos, ez jó;) Ez csak hozzáállás meg elfogadás kérdése. Én elfogadom,hogy velem nem könnyű,de nem reménytelen,csak pár ősz hajszálba kerül;)
-x-
Utálok mindenkit...ez ismét egy szar nap...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat