Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Horváth Orsolya naplója


Bolso [71387 AL], gazdája Horváth Orsolya
Nők...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/71387
Nők...

"Már két hete csak a mamára gondolok"...Szólt József Attlia.
"Már két hete, csak erre a problémára gondolok" Szólt Orsi.
Nem értem,hoyg egy férfinek miért olyan nehéz felfogni,megérteni,ráérezni,azokra a minimális kis figyelmességekre, amik semmibe nem kerülnek, talán csak 1 percbe, és egy magamfajta lánynak 3 métert jelentenek a föld felett.
Én nimfomán vagyok,ezt tudjuk,de nekem nem elég,ha valaki az ágyban elkényeztet,már nem. Azt mondják a nók igazi erogén zónája a lelkük. Nálam ez így lehet,ha a lelkem nincs elkényeztetve, akkor testileg sem érzek semmit.
Ez a helyzet annyira fura. Mennyire szerettem őt,jesszus, és mennyire szerettem volna én is elkényeztetni,mégis ha most hozzám ér, nem érzek semmit. Vagyis ez nem igaz. Azt érzem,ha csak egy kicsit megerőltetné magát nagyon tudnám őt szeretni, de nem teszi, így egyre jobban eltávolodok tőle érzelmileg. Már csak egy nagyon kis szikra van bennem,és még pár nap,az is ki fog aludni:(
Konklúzió: Akkor most én várok el túl sokat? Én nőként vagyok túl bonyolult, nagyigényű? Miért van az,hogy a könnyeimet egy másik férfi törölgeti,nem az,akitől én szeretném? Miért van az,hogy nap mint nap más mondja ki azt,hogy szeret engem,nem az akit én szeretnék?Sajnos a szem tényleg a lélek tükre...Nálam is így van, ahogyan ránézek,sztem a hülye is láthatja mi a téma,nem tudom megtagadni önmagam, pedig szeretném. Szeretném ha rideg lehetnék, kőből lehetnék, és engem is annyira érdekelne ez,mint a másik felet.Vajon minden nő ilyen?Ilyen..körülményes?
Látom lányok( Edi,Manyi) rátok is jár a rúd rendesen:(



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat