Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Horváth Orsolya naplója


Bolso [71387 AL], gazdája Horváth Orsolya
2009-12-10

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/71387
2009-12-10

Szőkezáras bejegyzés:
Na kiderült, hogy a Szőke menni akar ösztöndíjjal világot látni,minimum félévre,ha nem örökre maradna ott...És amikor tényleg elmegy,akkor a csodanő itt marad.És ha a csodanő itt marad, akkor szakítani fognak.Ez akkora faszság:)
Na már most jön Bolsika szemszöge: ha már van egy barátom,akibe bele vagyok esve, és el is megy teszem azt fél évre tanulni,nem fér a fejembe minek szakítani.Hiszen ez elvileg szerelem,viszonzott(ami mellesleg biztos kurva jó lehet).
Mondja szösz, hogy megegyeztek,amikor elkezdtek járni, hogy a kapcsolatuk előtt van mindig a tanulás és a lehetőségek.Kvázi ha beficcen valami szétmennek.
Na már most egy szerelmes nőt ha veszünk,az vagy hülye vagy nem szerelmes,ha megértően bólogat,ha ezért szakít egy imádott pasi. Most gondolhatjátok milyen önző dolog,ha nem engedi el, persze menjen, de most fél év miatt minek szakítani...az elvet nem értem.
Persze amikor szóvá tettem övön aluli ütés jött. De végülis igaza van,mi a faszról pofázok, amikor szart se tudok egy normális kapcsolatról...Petit nem szerettem, Tomi nem szeretett, a majom még nagyon az eleje volt, Levi egyestés, a Szőke külön tanulmány, Vass meg meg akart húzni,ennyit erről.Szóval tök igaza van,én mi a fenéről pofázok ilyen múlttal...De semmit nem bántam meg;) Egytől egyik mindegyik pasitól kaptam valami fontosat,ami őket jelképezte.Peti:tisztelet, kitartás, Szőke:bujaság, Vass: félénkség, majom: izgalom, Tomi: kihívás, gyávaság, Levi: extázis. Ez jellemző rájuk. Nem tudom rám milyen szót találnának...nem is érdekel, csak egy ember véleménye innen, az pedig a Petié.Igen,bármily meglepő,őt nem szerettem kicsit sem, és mégis csak az ő véleményére adok.Kicsit este van mmár:P Bocs a sok dumáért.
Amúgy Edi hiányollak naplóügyileg.Meg amúgy is:P Henivel beszélgettünk erről.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat