Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Lujzi naplója


Rudolf Gergely [48045 AL], gazdája Lujzi
2009-12-16

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/48045
2009-12-16

én már elfáradtam. Elfáradtam ebben az örökös vitában. nem is vita, hiszen én csak csendben tűrök. Ennek is megvan az oka...Ezért tudtam elviselni Pistit is anno...
Értem nem így kéne aggódni. Értem nem is kell aggódni. Magányra vágyom. Egyedüllétre. Jó messzire innét. Jó hosszú ideig. De még elég sokáig nem lehet. Sajnos. Belefáradtam, de nem tudok úgy tenni, mint akit nem érdekel... Mert hallom, és fája tulajdon anyukámtól. És ne csodálkozzom senki, hogy ilyen kedvem van:
http://www.youtube.com/watch?v=70LBAWhyNmM
Ilyen kedvem van. Eddig ennyire nem volt ilyen, de amióta.... A legjobbbarátnőm mondott valamit, amióta...
Nem érti, nem értette, miért nem mondom megneki amit tudok, és őmeg vissza akarta adni... Csakhogy én ettől...Kate a LegjobbBarátnőm, kell egy kis idő, amíg kiheverem...Előtte is mondott valamit...és naná,hogy alig mondok el neki valamit, de nem azért, mert nem akarok, hanem mert nem tudok...nem bírok neki elmondani semmit sem, mert túlságosan is szívenütött...amit mondott... és emellett még ez is,mármint a család...ideje menekülni. Már én is érzem. Elűznek. De hová mennék...? még egy hónapig sehová. Azünnepekre nem fogok elszökni. És még suli. És a munkámat sem hagyhatom itt. Így is alig tudják megoldani, hogy valaki legyen bent, mikor suliban vagyok. Legalább a hó boldogít. És a hideg. Bár azthiszem abbahagyomegy időre a hidegzuhanyt, mert megérzem D: vagyis tüsszögök meg köhögök meg folyik az orrom. De ez a hideg, ez gyönyörű. Az őszi hideg ködös reggelek csak előszó a téli borzongató szélnek... Ahogy beszívod a bőrödön, ahogy megcsípi az arcodat...Ahogy megborzongsz tőle...És akkor lehull a hó...Megcsókol, az ajkadra száll.
A hóban nincs boldogság, csak szomorúság. Fehér lepel takarja. Csak az látja, aki mélyen belenéz. Ha látsz egy menyasszonyt, eszedbe nem jutna, hogy mennyire szomorú. Pedig szomorú,eszeveszetten szomorú, s a fehér ruhéja takarja.
A hó kemény, rideg, Nem látják szomorúságát, s ezért bosszúsan tűnik el...hátrahagyva lucskot, mocskot, nesztek emberek, miért nem törődtök velem? Hógolyónak használtok, hóembert építetek belőlem, játszótérnek használtok, s nem látjátok, sírok!!??
A hó...
A hó olyan mint én...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat