Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Lujzi naplója


Rudolf Gergely [48045 AL], gazdája Lujzi
2010-04-20

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/48045
2010-04-20

Nem szoktam azon gondolkodni igazából, hogy végülis milyen tipusú pasik jönnek be.
Azt jobban tudom, hogy milyen tipus nem.
Van egy, amitől felfordul a gyomrom, ez pedig a nagyonkövérfehérfényesbőrvilágoskékszem. Jujj. De ennek igzából a bőre nem tetszik, hogy annyira fehér hogy már átlátszó, de szinte világít. Ezt elmagyarázni nem tudom, ezt látni kell. Eddig 2 ilyen pasit láttam.
A másik, a szőke haj kék szem. Ha már szőke, akkor legyen barna a szeme. Szerintem ez a szőke haj kék szem ez inkább lányoknak áll jól, úgymond. Dehát igazából mindegy milyen szeme meg haja van a lánynak.
Tehát, fiúk. Világosbarna haj kék szem. Világosarna haj barna szem. Világos vagy sötétbarna haj bogárszem. Már sötétbarna szem, szinte fekete. Vagy fekete haj bármilyen szem. Kevés fekete van errefelé az az igazság.
A zöld szem. Hát ez egy nagy kérdés. Lulu, világosbarna haj zöld szem. Neem, nem tudom. Nővéremnek zöld a szeme. Nem tudom. A mixek közül pedig csak a kékesbarna nem tetszik. Meg a zöldesbarna sem. Én szeretném ha az én szemem sötétzöld lenne, mohazöld. De most ez is, nem tudom miért írtam le ezeket, mikor úgysem ezt nézem, hogy ki hogy néz ki, milyen színű a szeme. Nekem sokkal fontosabb, hogy a lelkében milyen, mert ilyen szinten úgy bánok vele, mint ahogy velem szeretném, hogy bánjon. Nem akarom, hogy a külsőm alapján ítéljenek meg, mert akkor egy beképzelt elkényeztetett ribancot vélnének bennem felfedezni, aki olyan sráccal áll szóba, akinek audi van a segge alatt. Nem nézem meg, ki hogy néz ki, azt nézem meg, hogy néz rám, hogy hm, de megdugnám, amit az esetek legnagyobb részében látok, vagy azt, hogy hm, ez sosem állna velem szóba, amit rettentő ritkán látok, és amit keresek, és amit megcáfolok...

Ui.: amúgy az előbbiekhez hozzájön az, hogy lásd Zola: szőke haj, kék szem. De ő azért más, mert neki zöldeskék szeme van, türkiz, mint a tenger, és az nagyon szép. És ő mondta nekem, hogy a barna szemű lányok azért jönnek be neki, mert olyan mintha a szemük egy fekete lyuk lenne, ami forog, forog, és beszippantja őt, elmerül bennük. Jah, ha találkozunk nem is beszélünk csak fél órán át bámuljuk egymás szemét. Az jó szokott lenni.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat