Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

BatCat naplója


BatCat [158204 AL], gazdája BatCat
2010-07-13

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/158204
2010-07-13

hazajöttem...szépen lebarnulva, élményekkel
hát a sound....olyan volt mint tökéletes land....
komolyan...csodaszép lányok picsanadrágban vagy anélkül mindenhol, kidolgozott testű pasik mindenfelé,és mindenki vigyorog meg jól érzi magát, mintha nem is ebben a világban lettem volna...meg is kérdeztem magamtól, hogy tulajdonképp mit is keresek itt...de a válasz a pendulum koncert volt.
hozzá tenném, hogy nem is én lennék ha pénteken nem betegedtem volna meg...
torokgyík...úgyhogy az útra egy fél patikát magammal cipeltem,és hiába vettük meg a fütyülőst...:S
nem baj...pendulumért bármit. a kemping nagyon állat volt, hehe én foglaltam látszik:D. szóval az történt, hogy a koncert előtt már lázas voltam két algoflexxel is de ahogy elkezdődött bennem kikapcsolt minden és ugráltam mint aki bekattant:D azt hiszem erről az unokáimnak is mesélek majd. Azt kell mondjam zömében nagyon jó volt...uszikáltam a balatonban, meg kirándultam Tihanyba, igaz minden évben elmegyek oda, de valahogy mindig gyönyörűnek látom. és ültem este a parton és néztem a csodálatos fényeket és lóbáltam a lábam a vízbe, zabáltak a szúnyogok:D és olyan idilli volt.
ma már dolgoztam, alig bírtam magamhoz jönni reggel,meg nagyon köhögök, nem pihentem ki a pihenést:D, de rengeteg szervezni valóm van, nyakamon a nyári programok tömkelege. jah úgy néz ki jövő nyáron férjhez megyek. már nézegetem a menyasszonyi ruhákat meg ilyenek:) nagyon furcsa érzés amúgy...vagyis nem így terveztem az életem, de valaki közbeszólt...azt hiszem így van jól, ide tartozom. talán megmentett egy hatalmas baklövéstől, és egy ennél is nagyobb csalódástól...
ha valaha olvasod a naplómat köszönöm, először haragudtam rád amiért ezt tetted velem, de így kerültem vissza a saját életemhez, az utamhoz, tudtam végre önmagam lenni újra. remélem neked nagyobb szerencséd lesz...szívből kívánom.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat