Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Emse naplója


Atkok [323519 AL], gazdája Emse
Szellemidézés

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/323519
Szellemidézés

Ha szellemet idézünk, ezekre ügyeljünk:

1. Egyedül nem ajánlatos belefogni, de 3, 7 illetve 9 ember semmiképpen ne vegyen részt. (Ezek a számok mágikus jellemmel rendelkeznek és a negatív erőket hozzák létre, a várva várt szellem helyett egy sokkal rosszabb, negatív erővel rendelkező lényt hozhatunk elő...)

2. Mindig nyugodt, kiegyensúlyozott, lelkileg stabil állapotban kell lenni. (Az idegileg labilis emberbe hamar beleszállhat a szellem, amit nem egyszerű visszaküldeni a másvilágra, őrületbe, sőt öngyilkosságba is kergetheti a megszállt embert a szellem...)

3. A környezet is mindig pozitív hely legyen. (A temetők,hullaházak, ahol negatív erők vannak inkább jelen,ott életveszélyes próbálkozni, ott igaz találunk bolyongó lelket, de nagy a veszélye annak,hogy azok még nem tudják hogy meghaltak, zavarodottak, gonoszak és csak a megfelelő alkalomra várnak,hogy lecsaphassanak oktalan halandókra...)

4. Határozottnak kell lenni, ha nem azt a személyt sikerül megidézni,akit akartunk,tudni kell elküldeni! (Sosem szabad félelmet mutatni, mert akkor sosem szabadulsz meg tőle, életed végéig a nyakadon marad, visszafordíthatatlan következményeket okoz. Csak szakember tudja elküldeni, ha nem késő...)

5. Soha ne szakítsuk meg a kört hírtelen, bármi meglepő dolog is történik! (A hírtelen szétugrás, elszaladás az éppen megidézett lelket a földön tarthatja, veszélyt hozva nem csak az idézőkre, hanem mindenkire...).

Quja táblával sok ember idéz szellemet.

http://www.ezoterikus.hu/kepek/magia/ouijakicsi.jpg
http://remsztorik.hupont.hu/7/szellemidezes#ixzz3xv6V7DNW



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat