Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gergely naplója


Behemoth,regényírósivatagiteve [209783 AL], gazdája Gergely
2020-11-26

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/209783
2020-11-26

Helló-Halló-Mammó-Pappó!

Behemoth már 90 napos... Behemod utódja, mint ahogy profilomban is látható leírásban, és képben, adatban egyelőre nem...

Regényíró sivatagi teve is 90 napos... ennek kinevezése nevében írhatok naplót... el is értem vele egykor 20-30 naplóbejegyzést.. gyerekes csínytevésnek számított! Mint a lime készítés! :)

Jaj, milyen jó lenne, ha már 5000 naposak lennének. De most.. 90 naposak..

Közeleg a karácsony, már adventi van, ezen a vasárnapon gyújtjuk meg az első lángot! Tudd, Adventi hírnök friss fenyő ág, lobog már egy száll gyertyaláng, ujjongva várunk, dalra kelünk, nincs már messze a tél! Mert ugye nem csak a karácsonyt várjuk, vagy az újévet, de a téli napfordulót is, ami december 21! És milyen fa zöld ilyenkor? Talált, a fenyőfa!!!

De lesz majd Mikulás, Luca napja, volt ugye a Halloween, és legtovább a Farsang jár, ha csak a Valentin napról meg a Bálint napról meg nem feledkezünk! Ezek tulajdonképpen a téli ünnepeink!

Hogy mitől szép a tél? Nekem a karácsonytól, másnak a szeretettől, egyébként a fehér tájtól, és a hóeséstől!

Áldott, Békés, Boldog Ünnepeket előre mindenkinek!

Várjuk meg a Szeretet ünnepét!

És a Téli Napfordulót, amikor már délután 4-kor sötét van, és még reggel 9-kor sem kel fel fel a nap! Ilyenkor van a leghidegebb.. zúzmadarás a levegő! Már csak a galamb etetés, és a kutyasétáltatás, a macskasimogatás, és a növénylocsolás, tényleg , jut eszembe, van egy ilyen lecke, hogy Viráglocsolás, tanuld meg gyorsan! :)

Most még zöld a naplóbejegyzés színe, néhány fa még makacskodik, de decemberben kék lesz, januárban pedig piros, ami ugye a Mikulás, és a Télapó ruhaszíne. A bundában meg kényelmesen ülhetnek, és élvezhetik a kandalló ropogását, januártól szabadok! Addig csak kiosztják az ajándékokat! :)

Köszönettel: Behemoth
Szeretettel: Regényíró sivatagi teve



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat