Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gergely naplója


Behemoth,regényírósivatagiteve [209783 AL], gazdája Gergely
2021-01-23

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/209783
2021-01-23

Új év, új remény, havazik, és szállingózik! A kevés hó csak úgy szitál a tájékra, úgy vonja be a házakat, a fákat vékony réteggel, mint a csokoládéostyát a fehér színű tejcsokoládé.
Már mióta a szeretet útján karavánnal haladok előre a sivatag porában. Fontos, hogy a tevének új korában legyen karavánja, más különben nem lenne elég kitartása.
A nevem regényíró sivatagi teve, 2006-2008 között volt egy példány belőle, ami valszeg 2009-ben véget ért, míg Behemoth 2009-ben kezdte, és 2011-ben még köztünk volt. Most, 2020-ban a két teve eggyé válva felvállalkozik arra, hogy folytassák velem az utat a sivatag porában, együtt téve, a szeretet útján, a boldogság útján, a vidámság útján, és az örömök és szórakozások útján.
A két teve lehetne a sziámi ikerpár is, fontos tudni, hogy a sziámi iker annyit jelent, hogy két test összenőtt, és azért sziámi, mert a sziámi macskáknál látták először. Nos, most Behemoth, Regényírósivatagi tevével összenőtt, és együtt folytatják az útjukat. A sziámi ikerpárok bárhol összenőhetnek, fejnél, nyaknál, hátnál, lábnál, testüknél, akár két fejű is lehet, sőt, két testű is. Nos én csak két fejnek képzelem a tevém, de remélem, megosztozkodnak. Úgy, mint az InuYashában Ah és Un, akin Rin lovaglik, a Nagyúr nyomában!

További regényeket, noveleket, elbeszéléseket
és kitartást február végéig (tél vége)
Behemoth,regényírósivatagiteve



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat