Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Lóránt naplója


Samochód [129346 AL], gazdája Lóránt
2021-08-15

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/129346
2021-08-15

Mindig is szerettem blogokat olvasni (legalábbis a személyeseket). Persze az olyanokat, amik tényleg személyesek. Amiket az ember inkább magának ír, amiket nem olvasnak sokan, s emiatt a szerző olyan dolgokat is leír, amit sok látogató esetén nem közölne (mint ahogy én itt). Ilyen blogokat pedig értelmeszerűen nehéz találni.

Egyszer egy fórumon keresztül találtam rá egy srác blogjára. A fórumot eleve kevesen olvasták, a blognak meg szerintem nem lehetett féltucatnál több rendszeres látogatója, én viszont az első számú fan voltam. Rengetegszer felmentem rá, napszaktól függetlenül. Volt valami vonzó abban, hogy beketintést kapok egy másik ember életébe, meg természetesen a srác is szimpatikus volt, bár azért annyira nem hasonlítottunk (neki pl. a Ritter sport volt a kedvenc csokija, szerintem pedig a tejcsokijuk kivételével vacak mind).

Egyszer írt egy bejegyzést, amiben megkérdezte a blogját naponta többször látogató IP-cím tulajdonosát, hogy ismeri-e valahonnan, valamint utalt rá, hogy szeretne beszélni vele. Megbántam, hogy írtam neki. Pár üzenetváltás után elapadt az egész, és úgy gyanítom, hogy csalódást okoztam neki. Lehet, valami lelkitársat várt, lehet jobban szerette volna, ha egy lány mutat iránta ekkora érdeklődést, nem tudom. Néha azért elgondolkodom, hogy mi lehet vele.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat