Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Birku naplója


epresmilkacsoki [199558 AL], gazdája Birku
érted:

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/199558
érted:

Eddig sohasem éreztem, amit most érzek. Sohasem féltem, hogy mi lesz, ha mégsem kellek. Most félek! Most akarom, hogy kelljek!

Örökké szoríts, örökké fájjon. Örökké lássalak, ne érjél máshoz. Örökkön örökké érezzem, hatalmad, elveszíteni soha nem akarlak!


Ez a legszerelmesebb szív, mely nem tűr karcolást, mely inkább vérzik, mint szeressen mást.


A szív nem felejti őrült vágyait, boldog lenni nem tud, ha nem látja már álmait. Ne feledd soha, a szerelem boldogság, feloldozni szíved, ahhoz kell bátorság!


Egy csillogó vízcsepp volt... sok-sok szomorúsággal szívében. Most elhagyott engem, de mindig újjászületik bennem.

Annyira buta vagyok. :( Megkéne már tanulnom hogy ez miről szól és mivel jár. Csitítanom kell a zöld szörnyeteget és harcolni. Csak értsétek meg, ez most még új nekem, de majd szépen lassan ehhez is hozzászokom és akkor talán meglelem a békémet és közben élhetem az életemet úgy mint eddig. Most kell igazán erősnek lennem, most kell megmutatnom. Ha eddig küzdöttem érte és munkám gyümölcse beérni látszik akkor mostmár nem szabad feladni. MIndig csak előre. Ha már halmozom a hibákat legalább tegyem hasznosan nemigaz? Ezt már réges -régen elrontottam, de egye fene. Folytatom. Mert mindig csak előre...Mindig csak Érte.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat