Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Birku naplója


epresmilkacsoki [199558 AL], gazdája Birku
Birkanap

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/199558
Birkanap

BOLDOG SZÜLINAPOT DORCSU!:DDD imcsizlek hülyebirka lool


Kedves B!

Nem gondolom hogy ezt a levelet te valaha is elolvasod majd. Nem hiszem hogy szükséged lenne rá és nem remélem hogy megérted.
Nekem azt hiszem most kell eldöntenem, hogy Te kellesz vagy a végtelen?! Mert mindkettöt már tudom, soha el nem nyerhetem. Azt kérted nemis olyan régen hogy ne sírjak. Hát legyen.
Nem egyszerű azt leirni amit gondolok, amiben hiszek. Ami mégis a legfontosabb az az, hogy benned élek. Hiszek abban hogy még te is gondolsz néha rám. Abban hogy szeretsz, abban hogy sose szerettél mást. És végül abban, hogy szívünk mélyén sosem váltunk el és soha nem is fogunk.
Ma már tudjuk hogy mindent elrontottunk azzal hogy nem voltunk együtt, hagytuk hogy tönkretegyék azt amit felépitettünk, és hagytuk magunkat kijátszani. Most már bánjuk hogy nem voltunk együtt egészen addig amig el nem jön a végső búcsú. Az pedig vészesen közeleg, egyre csak peregnek a napok és egyre kevesebbszer láthatlak. De már hiába bánkódsz azon hogy nem léptél addig míg lehetett volna. Mégis arra kérlek, hogy semmit se bánj!
Nem voltam neked túl egyszerű és te sem voltál nekem könnyű. Mikor még azt hittük boldogok lehetünk az örökkévalóságig, mikor még átlátható volt minden, akkor is csak a nehezére edzettünk. Arra hogy amikor majd harcolni kell egymásért legyen elég erőnk. Tudod én azt gondolom, megérte. Büszkék lehetünk mindenre amit megtettünk, amit megéltünk. Attól a perctől kezdve hogy beléptél azon a reggelen az ajtón én éreztem hogy te leszel az aki megváltja a világomat. Aki úgy fog szeretni ahogy más sosem. Én akkor megváltoztam. Hirtelen nőttem fel a feladathoz hogy boldoggá tegyek egy másik embert aki függ tőlem. Soha úgy nem éreztem mint akkor. Előtted nem volt olyasfajta tapasztalatom, megkellett tanulnom mindent. Hiszen azt hittem te már mindent tudsz. De tévedtem. Lehettem akármilyen tapasztalatlan valamit még te sem tudtál. Szerelemből szeretni. Odaadni a szívedet valakinek aki biztos hogy vigyázni fog rá. Valakinek aki ugyanugy szeret Téged, aki az életét adná oda ha ugy akarnád. Én ott voltam. És Te odaattad mindenedet amid csak volt. Életem legszebb pillanatait veled töltöttem, ezt sosem feledem.
Más emberek lettünk. Sokkal, de sokkal jobbak. A végzetes tévedések ellenére ma már tudom, te sem felejtettél el. Szerettél mindig. Mondd hogyan köszönjem meg? Várakozással töltöttem fél évet. Fél év nyomorúságát kellett elásnom hogy megint éljek. Hogy az lehessek aki voltam. De ez már sosem sikerülhet. Szívemen mindig ott lesz az összes vérző seb és ezt már csak te enyhitheted, mert te okoztad. Engem választottál ki. Én lettem az egyetlen aki közel férkőzhet hozzád. Aki úgy ismer amilyen valójában vagy. Ismerem lelkednek összes gondját, ismerem azt aki igazán Te vagy. És te is ismersz. Tudod hogy most is szenvedek, mert nem lehetek veled. Mert pokolian hiányzol. Te sem vagy jól, ezt is tudom. Egyszerűen érzem mikor rám gondolsz, érzi a szívem. Tudom mikor szenvedsz és mikor vagy boldog. Belül mindig megsúgja egy hang. Az illatodat a semmiből is megérzem. Emlékszel? Te is mesélted.
Most csak az fáj hogy messze vagy. De nekem még a távoli szerelmed is többet ér mint egy közeli szerelemnek közel sem mondható érzés. Ezerszer inkább te kellesz mint az életem, mert az már mind te vagy. Tőlem már semmit nem tudsz elvenni, mindenemet nálad hagytam. És minden egyes találkozásnál remélem hogy visszakapok valamit amit egykor neked adtam. És még sosem csalodtam. Mert visszaadod amig velem vagy hogy aztán a bucsuzásnál magaddal vidd megint. De legyen tiéd. Minden. Egy rész már belőled is nálam maradt. Örökre megőrizzük egymásnak. Szivünknek egy olyan kis zugában amit semmilyen gonosz nem pusztithat el. Próbálkozzon akárki vagy akármi. Az hogy ott távol is szeretsz az ad most is erőt. Hogy tovább éljek, hogy kibirjam. Megint erősnek kell lennem. A szerelem egy ujabb próbája. De tudod én már leginkább csak annak élek hogy kibirjam. Érted! Nem tudnálak soha elfelejteni. 10 vagy 20 év múlva is visszaakarom majd idézni az arcodat, a hangodat, a szemedet. Nem azért küzdöttem érted annyit hogy elfelejtsem. Azt nem engedhetem meg maganak hogy elmuljon az érzés. Mert valamiben hinnem kell. Abban hogyha messze is, de létezel és én veled vagyok. Minden mást eltudok viselni de azt hogy elhagyj azt soha. Lehet hogy éveim mennek rá erre de nem számit. Semmit nem bánok, mert tudom hogy ez igazi szerelem. Eszembe jut hogyan sétáltunk kézenfogva az utcán, mennyit nevettünk, beszélgettünk, hogyan néztünk egymásra, miközben megtanultunk szeretni. Emlékszel ugye? Ígérd meg hogy nem felejtesz el! Őrizni fogsz a szívedben örökké. Mosolyogva, nevetve, szerelmesen..így maradjak meg benned addig amig újra el nem jössz értem. Azért hogy valóra válthassuk a jövöterveinket.
Tudod, a legjobb döntéseim egyike az volt mikor ebbe a suliba jöttem. Bár többet te már nem jössz, mégis minden rád emlékeztet. Annyi szép emlékünk bújt el ott. Hiányozni fogsz nagyon, úgy ahogy most hiányzol. Hamarosan eljön az utolsó alkalom. Mikor utoljára ölelhetlek és csókolhatlak meg az új életünk elött. Én szivböl kivánom neked hogy legyél nagyon boldog amig nem találkozunk. Jár neked a boldogság. Én a céljaimat soha nem fejeztem be, de téged mindig boldoggá tettelek és erre büszke vagyok. Szeretlek, szeretsz de ez már nem olyan egyszerű mint az elején. Már semmi sem olyan könnyű. Hiszem hogy egymásnak születtünk, hogy a mi történetünk egy tündérmese. Szebbet irni sem lehetne. A befejezés is boldog lesz. Figyelj most! Várni foglak! Itt. Mindig itt leszek. Csak neked. Mert vár még az utolsó tánc… Féltve őrzött érzelem, ennyi az első szerelem.
Most már sírhatok?

Szeretlek.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat