Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Nagy Erzsébet Zsófia naplója


Gaia [85558 AL], gazdája Nagy Erzsébet Zsófia
Vörös-Yuk

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/85558
Vörös-Yuk

Hello!

Tegnapom baromi jo volt. Majdnem nem mentem, mert összevesztem egy kicsit növéremmel, de végülis feledésbe merült és mentünk. Jo volt, kár lett volna kihagyni, sajnálhatja aki nem volt ott. Mondjuk nem maradtunk sokáig, mert akik miatt mentünk azok elsö és második fellépök voltak. az elsö együttesnek az elejéröl egy kicsit lemaradtunk, de azért a lényeget láttuk, hallottuk. Utánuk lépet fel a fö együttesünk, Kollega és Káder. :) A dobosnak most született meg a kislánya, ugyhogy mindenki nagyon fel volt pörögve. Ennyire jo még szerintem soha nem volt koncertjük.
Az egyik tagnak lent volt munkatársa, már találkoztam vele egyszer, de akkor nem beszélgettünk tul sokat. Most növéremre megint rájött az öt perc és neki "ajándékozott". Ezek az elajándékozások egy éjszakára szolnak. :) Ki is használta a srác, mert mikor növérem kijelentette, hogy lassan megyünk és megy megkeresni egy két embert, hogy elköszönjön mentem vele, és jött utánunk a srác, hogy ne menjek el, mert neki lettem ajándékozva. :) Szoval jot beszélgettünk, kijelentette, hogy növéremnek megvan a telefonszáma ugyhogy majd kérjem el, meg adjam meg én is a számom, ugyhogy valoszinüleg még a héten találkozunk (ezt ö mondta, de már nem merek kijelenteni semmit sem, mert a pénteki srácra is azt mondtam, hogy nem fog felhivni, de tegnap hivott és holnap találkozunk is). De ez a találkozo persze csak haveri szinten lesz. :)
Aztán elidultunk, mert növéremék hazahoztak, pedig mondta a srác, hogy maradjak majd ö hazakisér, de növérkém nem engedte meg. :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat