Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Nagy Erzsébet Zsófia naplója


Gaia [85558 AL], gazdája Nagy Erzsébet Zsófia
2005. június 22.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/85558
2005. június 22.

Na, most egy kicsit folytatom a sztorit, de nem tul sokat irok, mert még tanulnom kell, holnap lesz a szobelim, egyébként az irásbelim hármas lett, ugyhogy szupi vagyok. :)
Szoval mikor hazaértünk egyböl lefeküdtünk aludni. De nem aludtunk tul sokat, igazábol nem is tudom mikor keltünk fel, de az biztos, hogy tul korán. :) Még elözö éjszaka kitaláltuk, hogy elmegyünk Budapest egyetlen Krisna templomába amiröl kiderült, hogy nincs is tölünk olyan messze, hisz Csillaghegyen van. Ugyhogy ettünk (már amennyit tudtunk) és nekiindultunk ennek a baromi hosszu utnak. :) Sajnos magát a templomot nem tudtuk megnézni, mert felujitás alatt van, de az ideiglenes templom is nagyon szép, ugyhogy érdemes elmenni és megnézni. Aztán megint hazafelé vettük az irányt, mikor hazaértünk nem volt itthon senki, de azért a kaja várt minket, megebédeltünk és én bemondtam az unalmast, lefeküdtem aludni. arra ébredtem, hogy anyuék hazaértek. Aztán ujabb ébredésem már kb. este öt-hat felé lehetet, ugy emlékszem növérem ébresztett, hogy indulunk az étterembe. Elöször elég hülyén nézhettem rá, hogy milyen étterembe, de aztán leesett. :) Az még egy nagyon tuti hely, soha nem gondoltam volna, hogy ilyeneket fogok enni, inni. Egye fene elárulom, hogy egy Krisna étterembe voltunk, ebböl adodik, hogy vegetáriánus étterem. Nagyon tuti hely, ezt is érdemes meglátogatni és persze enni is. :) A legtutibb a rozsavoz volt, nagyon finom, nem gondoltam volna, hogy ennyire fog izleni.
Innen (mikor már teleettük megunkat, ez a nap nem is állt másbol csak evésből) ZPbe mentünk, mert Kowalsky meg a Vega koncert volt. Utközben hozzánk csapodott még egy ember. Aztán megint kaptam cuki pecsétet a kezemre, mert még mindig nem töltöttem be a 18at, volt HÁROM napom. De a koncert igy is élvezetes volt, csak kisebb veszekedésem volt az egyik biztonságival, mert elég szépen bunkozott, de rossz emberbe kötött bele, mert nem fogok meghátrálni, hanem visszaszolok neki, nehogymár azt higgye, hogy neki mindent szabad csak azért, mert ö ott biztonsági... Szoval mi növéremmel nagyon élveztük a bulit, mert imádjuk ezt az együtteset (és mindegyiket amiben benne van Kowa, de persze ez nem csak az ö személyének köszönhető), de a fiuk leültek és látszot, hogy legszivesebben már indulnának, az egyiköjüket nem is bántam volna ha elmegy, hisz eredetileg is ugy volt, hogy ö nem jön, csak hárman megyünk, de persze a nagy féltékenykedése (és ebböl az, hogy nem bizik meg az illetö emberben) megint nem hagyta nyugton... De erre igazábol sz**tam. Eléggé fujt a szél, ugyhogy a koncert végével kijelentettem, hogy vagy menjünk haza, vagy menjünk valami szélvédett helyre, mert ezt nem lehet birni kibontott hajjal. :)
Az irányt Ráday felé vettük. Ez is vicces volt, mert kocsival mentünk és az az utca le volt zárva ahol be kellett volna mennünk, ugyhogy minimum 15 percen keresztül köröztünk mire megálltunk valahol, hogy onnan nem kell annyit gyalogolni.
Na, innen folytatom majd, lehet, hogy ma, de lehet, hogy nem. :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat