Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Nagy Erzsébet Zsófia naplója


Gaia [85558 AL], gazdája Nagy Erzsébet Zsófia
Sziget 0. nap

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/85558
Sziget 0. nap

11 orára volt megbeszélve a találkozo a Filatorigátnál, de persze mi megint késve indultunk el, pedig husz percle lakunk onnan (gyalog). Mire összeszedtönk mindenkit volt 12 ora. Akkor két fiut az összes kiváltando jeggyel beállotottunk a sorba. Mi meg a tüzö napon álltunk, és persze leéget az orrom. :) A jegyeket olyan másfél ora mulva meg is kaptuk. Akkor még hátra volt az, hogy bejussunk Sziget területére. Ez is volt vagy másfél ora, egy ora mier a hidra feljutottunk, még egy fél mier azon átjutottunk. Akkor egy kiscit szétesett a társaság, mert mindenki máshova akarta felállitani a sátrát (mi minek vittünk ki? ugyse fogjuk használni!). Közben az egyik bulitárs telefonált, hogy emgérkezett, ugyhogy menjünk ki érte. El is indultunk és közben kitaláltam, hogy ha már ugyis ott vagyunk akkor várjuk meg bátyánkat is, mert nálam volt a jegye. Elég hamar végzett Nori a jegyének a kiváltásával ugyhogy irtam egy smst bátyusnak, hogy merre jár, mert nincs kedvünk ki-be mászkálni, meg sokat várni rá. Felhivott, hogy kb. fél-háromnegyed ora és ott van (alig vártunk). Mondom jo, közben észrevettem, hogy ingyen kolát osztogatnak, szereztünk is magunknak. Azt iszogattuk mig vártunk. A járda szélén ücsörögtünk, közben lefényképeztek, lekameráztek, lehet benne leszek a tvben. :)) Nagyban bámulunk ki a fejünkböl, baromira unjuk, hogy várnunk kell, erre megjelenik AkaTomi meg a barátnöje! Na volt nagy öröm. :)) Épp elkezdtünk beszélgetni mikor bátyus telefonált, hogy megérkezett, elindulhatok én is. Az utelágazásnál találkoztunk, amihez hozzáfüzöm, hogy ugyan olyan távolságra voltunk, de mégis 10 percet kellett rá még ott is várnom, mert annyian jöttek Illésre. :))
Lepasszoltam neki a jegyet, ö egyböl vissza is fordult, én meg mentem vissza növéremékhez, ut közben szereztem még egy kolát, azt még megiszogattam, befelé menet meg eláztam...
Bent: becuccoltunk a sátorba, aztán irány nagyszinpad, ott már vártak minket a többiek. Illés hét helyett kilenckor kezdödött. Kezdtem éhes lenni, meg unatkozni az alatt a röpke két ora alatt, ugyhogy elrángattam Gergöt sürtkrumplit venni. Ez is jo mulatság volt, mert közel fél orát áltunk sorba egy kis krumpliért, de az éhségem elmult (lehet, hogy azért, mert elég volt annyi jkaja, de lehet, hogy azért, mert nagyon szar volt). Aztán elkezdötött Illés, én még kicsi vagyok ugyhogy nem sok számot ismertem, de azért jo volt. Növérem ropta, Nori, Nori barátnöje Eszti és Göte is ropta. Én csak a lábamat mozgattam, de ez betudhato annak, hogy tul fiatal vagyok. :) Peti és Gergö viszont! SEMMI!!!!!!! Csak akkor mikor rántva lettek.
Koncert végén már mindenkinek nagyon kelle pisilni, kerestünk is egy vécét. Persze a sorbanállás megvolt. Aztán Petiék venni akartak még egy-egy sört. Be is álltak a sorba, de senki nem jött oda igy Göte át lett küldve a másik oldalra. Közben odajött egy csaj, hogy mit kérünk, meg is mondtuk neki, és ezerrel integettünk Götének, hogy leadtuk a rendelést, neki nem kell, de nem értette, igy lett összesen négy sör. (mi növéremmel nem akartunk inni) Még az volt a szerencse, hogy közben visszatévedt Nori és Gergöt is visszarendelte növérem igy elfogyott az a két felesleges sör is.
Növéremen közben láttam, hogy helyben el tudna aludni, én is nagyon fáradt voltam már, ugyhogy elkezdtem rángatni a kijárat felé. Bátyusnak is irtam egy smst, hogy mi megyünk haza, ö jön-e, már majdnem a kijáratnál voltunk, mikor felhivott, hogy merre vagyunk, mondom neki, hogy a kijáratnál, erre ö, mentek haza? Én: igen irtam az smsben. Ö: milyen smsben? na mondom nincs teljesen magánál. Röhögtünk egy sort aztán elköszöntünk mondta, hgoy majd ö is jön. Szerintem nem sokkal utánnunk jöhetet az utcán, mert kb. 10 perce voltunk itthon mikor megjött ö is. Anyunak még élménybeszámolot tartottam, mert még ébren voltak. Aztán fél kettökor álomra hajtottam a fejem, ami persze nem jött egyböl, ezen csodálkoztam is, mert általában Sziget alatt egyböl elalszom ahogy leteszem a fejem. De egy 10-15 percnél többet nem váratott magára. Nem emlékszem mit álmodtam.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat