Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Nagy Erzsébet Zsófia naplója


Gaia [85558 AL], gazdája Nagy Erzsébet Zsófia
2005. június 6.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/85558
2005. június 6.

Hüh, de rég irtam már ide, pedig történt velem pár dolog azota. :)
Pl. már rég tul vagyok az irásbeli földrajzomon és ugy néz ki, hogy sikerült is, ugyhogy mehetek szobelizni. Tök jo lenne, ha sikerülne, mert akkor jövöre már csak négy tantárgyra kéne készülnöm. :) 23-án lesz a szobeli, szurkoljatok! :)
Aztán a most hétvégém is nagyon sürü volt, mert egy imádnivalo srác jött hozzánk és vele mászkáltunk végig. :) Pénteken érkezett meg, növéremnek meglepetés volt, hát azt látnotok kellett volna. :))) Aztán el lettünk rángatva vásárolni, ami baromi élvezetes volt, mert egy orán át vettünk kartonpapirt. :)) Utána rohantunk haza, hogy lecuccoljunk és már szinte indulhattunk is tovább, mert moziba mentünk, de hogy miért azt nem értem. A világ legszarabb filmjét néztük, annyira szar volt, hogy már nem is birtuk ki a végéig és kijöttünk. Hogy mi is volt a film? A SinCity!!! Pedig azt hittem tök jo lesz...
Na a lényeg az, hogy ezek után találkoztunk növérem volt osztálytársaival és velük mentünk el bulizni. Beültünk valami kerthelységbe, elég handulatos volt, csak rengetegen voltak és alig lehetett mászkálni, meg persze ülöhelyet találni. Kb. éjfél felé járhatott mikor növérem mondta, hogy ök, indulnak, mert reggel menniük kell dolgozni. Itt részemröl jött egy kisebb hiszti, de aztán utjára engedtem. :) Maradtam három fiuval akik közül kettö zakkant... Egy idö után meguntuk ezt a helyet és elindultunk ZP-be, ami kb. fél ora sétára volt, de mi megtettük a távot egy és fél ora alatt, mert a fiuk kijelentették, hogy ök éhesek, ugyhogy sorba kellett állni (kétszer), meg kell várni mig megeszik, mert hapsik és menés közben nem tudnak enni. Aztán még betértünk egy boltba, ahol vettek négy doboz sört, bár nem értettem igazábol miért, mert én nem sörözöm. Meg egyébként is több mint a fele valamilyen uton modon kifolyt. :)) Aztán végre megérkeztünk ZPbe, ahol én még kaptam aranyos pecsétet, mert még volt keményen négy napom a 18ig... Ott is ültünk kb. egy orát, addig többen is kikezdtek velünk. :) Utána már kezdtük bemondani az unalmast, mert 3 ora felé járhatott és az alkohol is megtette a hatását, föleg a két zakkant fiunál, akik a buszmegálloba menet szétverték egymást és mikor ezt megunták akkor engem találtak meg. De szerencsére az egyik akciojukat meghiusitotta, hogy jött a busz. Azzal elmentünk a legközelebbi mekibe, mert megint éhesek lettek a fiuk. Mikor ott végeztünk akkor már kb. négy óra lehetett. Itt elváltak az utjaink, hárman maradtunk, mentünk a Nyugatihoz, ott is elhagytuk az egyik srácot, mi meg szép komotosan sétáltunk át a budai oldalra, hisz még volt egy oránk az első busz indulásáig, de még igy is legálább fél orát vártunk rá. Mikor végre megérkezett a várva vár busz, felkapaszkodtunk rá és hazáig aludtunk. Majd holnap folytatom, ha lesz idöm. :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat