Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Nagy Erzsébet Zsófia naplója


Gaia [85558 AL], gazdája Nagy Erzsébet Zsófia
2005. június 24.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/85558
2005. június 24.

A folytatás:
Leértünk Rádayba. Nem volt senki!!!! Ennyire kihalt helyet már rég láttam. Elég unalmasnak igérkezet, és nem is tévedtem. Késöbb se lettünk többen, nem indult be a buli. Növéremék elkezdtek csocsozni, de akármilyen hihetetlen én nem szeretem az ilyen dolgokat ezért csak ültem, néztem és iszogattam. Már vagy két orája biztos ott voltunk mikor már kezdtük emgunni a dolgot, növérem kijelentette annak az illetönek akit már emlitettem, hogy nem is kellett volna ott lennie, hogy itthon fog aludni, mire bevágta a durcit (az a baj, hogy ezzel lehet a legjobban befolyásolni növérem) és persze a késöbbiekben rá is beszélte, hogy nála aludjon. Erre én megint kivágtam a balhét, hogy nem hiszem el, hogy már napok ota megigérte, hogy otthon alszik és az végülis lényegtelen, hogy nekem ezt mondta, emrt én már hozzászoktam az ilyen helyzetekhez, de édesanyánknak is megigérte. Ugyhogy mondtam, hogy induljunk el, mert én a továbbira már nem vagyok kiváncsi és érdekes modon mire a kocsihoz értünk addigra már azt mondták, hogy ha nekem ekkora gond, hogy nem otthon alszik akkor inkább hazajön. Csak itt megint félreértés volt, mert nekem nem az volt a gond, hogy nem otthon alszik, hanem az, hogy megint megigért valamit és nem tartja be, pedig mindig ö mondja, hogy amit megigérek azt tartsam is be.
Na mindegy. Mikor hazaértünk növérem még lent maradt a negyedik személlyel, de mi feljöttünk. Utána még nyomtunk egy kártyapartit, de én bemondtam az unalmast, alig birtam nyitva tartani a szemem, inkább ugy döntöttem, hogy lefekszem aludni.
Másnap elmentünk Visegrádra, felmentünk a várba, de inkább ugy döntöttünk, hogy nem megyünk be, mert az még hagyján, hogy hatszáz forint lett volna, de végig se tudtunk volna menni, mert vissza kellett érni a vonat indulásáig. Szoval beültünk egy kávézoba, növéremmel rendeltünk, kivittük a srácoknak a kávét, kiszolgáltuk öket... Utána Pest felé vettük az irányt, kimentünk az állomásra, fájdalmas bucsut vettünk egymástol és indult a vonat. Én még elvitettem magam nagymamámhoz, igaz utba esett növéreméknek is, de... Ennyi volt az a hétvége. :)))

Sikerült a földrajz érettségim!!! Négyes lett, bár ez még nem hivatalos eredmény, az majd csak kedden lesz, meg akkor kapok egy igazolo papirt is, hogy ezt most letettem, mert én csak jövöre fogok ténylegesen érettségizni. :)))
Holnap elmesélem a vasárnapot és az évzárot, mert az is élmény volt. :))))



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat