Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Nagy Erzsébet Zsófia naplója


Gaia [85558 AL], gazdája Nagy Erzsébet Zsófia
2004. augusztus 15.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/85558
2004. augusztus 15.

Nem elég, hogy még mindig beteg vagyok, de ma éjjel meglátogattam a tevém és egy teveclubbos levél fogadott. Egy ketté tört szív... Meghalt a hitvesem. :( Nagyon bánt. Tök jo fej volt. Remélem csinál majd másik tevét és akkor megint boldogithatják egymást. Szomoru vagyok miatta.

Ma voltam moziba. A hirtelen 30at néztem meg (másodszor). aranyos film. :) Bementünk a terembe és nem volt ott senki. Ennek örültem, mert olyan szinten köhögök... Nem hiszem, hogy tulzottan örültek volna nekem. :))

Növéremnek megszületett a másodig gyereke (nem annak akinek van tevéje). Kislány és Briginek hivják. Még nem láttam, mert bent vannak a korházban és nem akarok bemenni, mert félek, hogy megfertözöm öket. De majd ha meggyógyultam... Nem tudnak majd levakarni. :))

Most nem tudok mit irni, mert csak itthon ülök és nem csinálok semmit. (Sziget lezsibbasztot). Erröl jut eszembe, hogy nézzétek meg növérem naplóját Egypúpú Pubi [118743 AL].

Na jo! Még nincs egy napja sem, hogy megtudtam, hogy meghalt a hitvesem, de már jo lenne ha lenne új! :) Fiu tevék jelentkezését várom. :)

Puszi



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat