Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Thommer naplója


Dr. Kovač [88362 AL], gazdája Thommer
2005. április 20.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/88362
2005. április 20.

Ez kis kiigazítás tartozik a tegnapi bejegyzéshez: nem Brom nézte el az film kezdési időpontját, hanem a Hollywood Multiplexesek vannak megkavarodva kissé. Brom, a becsületed helyre van állítva. :)
Szar a kedvem napok/hetek/hónapok óta. Illetve nincs jó kedvem napok/hetek/hónapok óta. Tán így jobban hangzik. Van azért persze néha-néha egy-egy jó pillanat, de ritka. Elgondolkodtam azon, h mér vannak többségben a negatívabb bejegyzések a naplómban....? Lehet h depis lennék...? Lenne rá okom...? A negatív emberkéket nem szeretik általában, ettől viszont még negatívabb lesz...
Úgy utálom, h nem tudok sok olyan dolgot megtenni, amit nagyon szeretnék és csak egy kis bátorság kellene hozzá....
Utálom, h több idő kell nekem mire elolvasok egy könyvet, megtanulok, megértek vmit, megtalálok vmit a neten, mint ahogy hallom h másoknak mennyi idő kell rá.
Utálom, h tájékozatlan vok a mai zenék, filmek, játékok terén. Utálom, h nem lehet velem beszélni a mai együttesekről, a klippekeről, a horror filmekről, a x-dik film rendezőjéről, zeneszerzőjéről, mert nem jegyzem meg minden film stáblistáját. Utálom, h ami nekem tetszik film, zene, stb. az sokaknak szar. Utálom, h nem tudom beosztani az időmet.
Aki ezt képes volt végigolvasni, az egy hős. Jutalom:
vicc1: Örökös versenyfutás folyik a programozók és az Úristen között: A programozók igyekeznek minél nagyobb, jobb és idióta-biztosabb programokat létrehozni, az Úristen pedig igyekszik minél nagyobb és jobb idiótákat produkálni. Egyenlöre az Úristen van nyerésben.
vicc2: (csak jó matekosoknak): A nagy Derivátor kötözködős kedvében van. Elhatározza, h minden szembe jövő függvényt lederiválja. Elsőként az x^2 (iksz négyzet)-tel akadt össze.
- X^2, most én úgy, de úgy lederivállak, ha nem mész az utamból!!!
Szegény x^2, menekült, ahogy tudott, de
a nagy Derivátor lederiválta. Függvényünk 2x-ként bánatosan kullogott tovább.
Legközelebb a sin(x)-et sodorta balsorsa a nagy Derivátor útjába.
- sin(x), most én úgy, de úgy lederivállak, ha nem mész az utamból!!!
Ő se járt jobban, mint x^2. cos(x)-ként (mint lederivált függvény) kénytelen tovább ballagni az értelmezési tartományon.
Na amire még a nagy Derivátor se számított: a következő függvény megelően pimasz volt:
- Húúú, én most úgy, de úgy lederivállak, ha nem mész az utamból!!!
- Te lennél a nagy Derivátor? Engem ugyen deriválhatsz, én vagyok az e^x (éad iksz).....



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat